Systemkrav för Dropbox Capture

Uppdaterat Dec 15, 2023

I den här artikeln beskrivs de rekommenderade systemkraven för användning av Dropbox Capture.

Läs om hur du tar skärmklipp och gör inspelningar med Dropbox Capture.

Systemkrav

Dropbox Capture kan köras via webbläsaren eller installeras på din dator.

Krav för Dropbox Capture-appen på Windows

För att använda Dropbox Capture-appen måste du ha Windows 10 64-bitars eller senare. Det stöds inte på 32-bitarssystem.

Om du får problem med installationen rekommenderar vi att du söker efter eventuella systemuppdateringar, startar om datorn och försöker installera igen. Du kan också installera Dropbox Capture från Microsoft Store.

Windows ARM-enheter kan också installera Dropbox Capture via Microsoft Store.

Krav för Dropbox Capture-appen på Mac

För att använda Dropbox Capture-appen i macOS måste du ha version 11 eller senare.

Krav för capture.dropbox.com

Du kan använda de flesta moderna webbläsarna för capture.dropbox.com. Det fungerar dock bäst på de två senaste versionerna av:

• Chrome
  • Firefox
  • Microsoft Edge
  • Safari
    • Obs! Capture stöds inte för version 14.1 och tidigare.

Läs mer om hur du installerar Dropbox Capture.