Hoeveel Dropbox-opslagruimte heb ik verdiend?

Bijgewerkt Jun 19, 2024
person icon

In dit artikel wordt een functie beschreven die beschikbaar is voor gebruikers met een van de Dropbox-abonnementen Basic, Plus, Family of Professional.

Er zijn veel manieren om gratis opslagruimte te verdienen voor jouw Dropbox-account. Je gaat als volgt na hoeveel opslagruimte je al hebt verdiend en hoe je meer kunt krijgen:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op je avatar (profielfoto of initialen) in de rechterbovenhoek.
  3. Selecteer Instellingen.
    • Als je een persoonlijk account hebt gekoppeld aan een zakelijk account, selecteer je het account waarvoor je de instellingen wilt opgeven.
  4. Klik op het tabblad Aanbevelen aan een vriend en scrol omlaag naar Totaal verdiende bonusruimte.

Je ziet het totale aantal verdiende MB's en een lijst met aanbevelingen die je hebt verzonden en die je extra opslagruimte hebben opgeleverd. Meer informatie over hoe je gratis extra opslagruimte verdient als je vrienden uitnodigt om Dropbox uit te proberen.

Heb je nog meer opslagruimte nodig? Overweeg een upgrade naar Dropbox Plus, dat 2 TB opslagruimte biedt.