Gebruikmaken van de actie van Seagate en Dropbox

Bijgewerkt Feb 01, 2024

Je genereert als volgt een HAR-bestand in Safari:

1. Open Safari.
  2. Klik linksboven op Ontwikkelen.
highlight icon

Opmerking: als het vervolgkeuzemenu Ontwikkelen niet zichtbaar is, klik je linksboven op Safari , vervolgens op Instellingen en tot slot op het tabblad Geavanceerd. Vink het vakje naast Functies voor webontwikkelaars weergeven aan.

1. Klik op Webinspecteur weergeven
  2. Klik op de tab Netwerk.
highlight icon

Opmerking: het tabblad Netwerk moet open blijven om op te kunnen nemen.

1. Ga naar de pagina waarop het probleem zich voordoet.
warning icon

Belangrijk: houd het paneel Netwerk open tijdens het opnemen.

1. Reproduceer het probleem.
  2. Klik op het pictogram Export (uit lade wijzende pijl) en sla het HAR-bestand op.
  3. Voeg het HAR-bestand toe wanneer je je supportmedewerker beantwoordt.
highlight icon

Opmerking: wij adviseren om elk HAR-bestand groter dan 20 MB te uploaden naar je Dropbox-account en te delen via een link.

Dropbox werkt samen met Seagate om een gratis proefperiode van zes maanden van het Dropbox Backup-abonnement aan te bieden na aankoop van een van Seagate's in aanmerking komende externe schijven.

Je kunt als volgt gebruikmaken van deze actie:

1. Sluit je nieuwe Seagate-schijf aan.
  2. Open je bestandsbrowser (Verkenner (Windows) of Finder (Mac)) en ga naar je Seagate-schijf.
  3. Klik op Start_Here (hier beginnen).
  4. Volg de stappen om je Seagate-schijf in te stellen.
    • De stappenreeks wordt geopend in een browservenster. Doorloop de stappen totdat je op de aanbiedingspagina komt.
  5. Klik op de aanbieding om naar de Dropbox-website te gaan en gebruik te maken van je aanbieding.
  6. Selecteer een factureringscyclus.
    • Opmerking: deze aanbieding is automatisch van toepassing op de eerste zes maanden van het Dropbox Backup-abonnement. Wanneer de proefperiode afloopt, ontvang je een jaarlijkse of maandelijkse factuur, afhankelijk van de factureringscyclus die je tijdens het instellen hebt gekozen.
  7. Maak een Dropbox-account aan of log met op je bestaande account.
  8. Klik op Back-upinstellingen installeren.
  9. Maak een back-up van je Seagate-schijf in Dropbox.
    • Klik op Mappen kiezen om een back-up te maken van geselecteerde bestanden of mappen op je Seagate-schijf.
    • Klik op Back-up maken om een back-up van de volledige Seagate-schijf te maken.

Meer informatie over het maken van een back-up van je externe schijf.