Så här växlar du mellan personliga och arbetsrelaterade konton

Om du har både ett Dropbox Business-konto och ett Dropbox Plus-, Professional- eller Basic (gratis)-konto kan du logga in på båda kontona på samma enhet och enkelt växla mellan dem.

Om du har flera Dropbox Basic-, Plus- eller Professional-konton måste du logga ut från ett konto och logga in på det andra för att kunna växla mellan dem. Ditt lagringsutrymme är separat för varje konto.

Växla mellan konton på dropbox.com

Växla mellan ditt Dropbox Business-konto och ditt personliga konto på dropbox.com:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på ditt namn eller teamnamnet längst ner till vänster.
  3. Klicka på namnet på det konto du vill visa.

Du kan bli ombedd att logga in på ditt andra konto, beroende på din senaste aktivitet.

Växla mellan konton i Dropbox-klienten

Växla mellan Dropbox Business-kontot och ditt personliga konto i Dropbox-klienten:

1. Öppna Dropbox-klienten.
  2. Klicka på din mejladress längst ner till vänster.
  3. Klicka på kontot du vill växla till.

Växla mellan konton i Dropbox för mobila enheter

Växla mellan Dropbox Business-kontot och ditt personliga konto i Dropbox mobilapp:

1. Öppna Dropbox mobilapp.
  2. Tryck på Konto.
  3. Längst upp trycker du på ditt team eller ditt namn.

Växla mellan konton i systemfältet/menyfältet

Så här växlar du enkelt mellan dina jobbrelaterade och personliga Dropbox-konto från Dropbox-ikonen i systemfältet/menyfältet:

1. Klicka på Dropbox-ikonen i systemfältet eller på menyraden.
  2. Klicka på din profilbild eller dina initialer i övre högra hörnet.
  3. Dina konton visas högst upp i listan. Klicka på kontot som du vill växla till. En bock visas intill det.