Dropbox-tilføjelsesprogrammet Dataforvaltning

De funktioner, der beskrives i denne artikel, er tilgængelige for de Dropbox Business-teams, der har købt Dropbox-tilføjelsesprogrammet Dataforvaltning. Du kan købe tilføjelsesprogrammet Dataforvaltning ved at kontakte din Dropbox-sælger eller udfylde kontaktformularen til Dropbox Business.

Dropbox-tilføjelsesprogrammet til dataforvaltning hjælper Dropbox Business-administratorer med at beskytte og kontrollere teamdata, så de er klar i forbindelse med overholdelse eller revision.

Juridiske fastfrysninger

Med juridisk fastfrysning kan administratorer anvende juridisk fastfrysning for medlemmer af teamet og se og eksportere alt det indhold, der er oprettet eller ændret af disse medlemmer.

Få mere at vide om juridisk fastfrysning.

Dataopbevaring

Administratorer kan oprette politikker for opbevaring og forældelse af data for at kunne overholde krav og lovgivning.

Få mere at vide om dataopbevaring.

Udvidet versionshistorik

Udvidet versionshistorik øger historikken over filversioner til 10 år, så teams har mere tid til at genskabe filer.

Få mere at vide om udvidet versionshistorik.