Sådan ser du, hvor meget ledig lagerplads du har på Dropbox

Opdateret Dec 12, 2023
person icon

Denne funktion er tilgængelig for alle Dropbox-brugere på dropbox.com.

Du kan nemt se, hvor meget plads du har tilbage på din Dropbox-konto, under Konto på dropbox.com:

Dropbox Basic, Plus, Family, Professional og Essentials: Se min ledige lagerplads.

Dropbox Business, Business Plus, Standard, Advanced og Enterprise: Se min ledige lagerplads.

Hvis du er løbet tør for plads på din Dropbox Basic-konto, kan du overveje at opgradere til Dropbox Plus eller Professional.

Sådan ser du pladsen på din konto

Dropbox Basic, Plus, Family, Professional og Essentials

Se din ledige lagerplads:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger.
    • Dropbox Basic-brugere skal klikke på Administrer konto.
  4. Klik på Plan.
    • Hvis du er Dropbox Basic-bruger, kan du springe dette trin over.
  5. Se under Plads i privat Dropbox. Her kan du se kombinationen af almindelige filer og delte filer på din konto og mængden af ledig plads.
    • Almindelige filer: Summen af den plads, der bruges af filer og mapper, som ikke er delt, på din konto
    • Delte filer: Den samlede plads til delte filer og mapper, som du er tilmeldt.
highlight icon

Bemærk! Delte mapper, som du ikke er tilmeldt, medregnes ikke i din brugte plads.

Dropbox Basic-brugere kan også se den ledige mængde plads nederst til venstre i sidepanelet:

1. Marker det blå, gule eller røde felt i nederste venstre hjørne.
  2. Klik på “^” (pil op-ikonet) for at udvide menuen og se, hvor meget plads du har brugt, og hvor meget du har tilovers til hver funktion.
  3. Rul ned for at se flere funktioner, og klik på knappen ud for en af følgende funktioner for at åbne den:
    • Upload alt
    • Underskriv dokumenter
    • Optag video
    • Gennemgå medier
    • Redigere PDF-filer
    • Rediger billeder
    • Rediger video

Hvis du ser knappen Opgrader for mere, skal du klikke på den for at tilføje mere lagerplads ved at opgradere til en anden Dropbox-plan.

Dropbox Standard, Business, Advanced, Business Plus og Enterprise

Sådan tjekker du din ledige plads på dropbox.com:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger
  4. Klik på Plan.
  5. Se under Pladsen på din Dropbox-konto. Her kan du se kombinationen af almindelige filer og delte filer på din konto og mængden af ledig plads.
    • Almindelige filer: Summen af den plads, der bruges af filer og mapper, som ikke er delt, på din konto
    • Delte filer: Den samlede plads til delte filer og mapper, som du er tilmeldt.
highlight icon

Bemærk! Delte mapper, som du ikke er tilmeldt, medregnes ikke i din brugte plads.

Hvis du er administrator af en Dropbox-teamkonto, kan du få detaljerede oplysninger om, hvor meget af teamets lagerplads, der er i brughvor meget lagerplads det enkelte teammedlem bruger, og hvilke filstier de enkelte medlemmer har adgang til.

Sådan ser du den gratis plads, du har optjent

Dropbox giver dig mange muligheder for at optjene gratis plads. Sådan ser du, hvor meget plads du allerede har optjent, og hvordan du kan få mere:

2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på fanen Henvis en ven.