Bruger versionshistorik af min lagerkvote i Dropbox?

Versionshistorik for dine filer bruger ikke noget af din ubrugte lagerkvote.

Bruger du ikke Dropbox endnu? Se, hvor nemt det er at administrere din versionshistorik for dokumenter med Dropbox.

Versionshistorikperioden afhænger af din kontotype.

• Dropbox Basic-konti og de fleste Plus-konti har op til 30 dage
  • Plus-konti med udvidet versionshistorik kan gendanne filer i op til et år
  • Professional- og Business-konti kan gendanne filer i 180 dage

Bemærk, at tilføjelsesprogrammet Udvidet versionshistorik ikke længere kan tilkøbes. Kunder, der tidligere har købt tilføjelsesprogrammet, kan gendanne filer i op til et år efter købet af tilføjelsesprogrammet.