Sletning og flytning af filer eller mapper: Advarsler og meddelelser

Du kan få vist en fejl eller meddelelser, når du forsøger at slette eller flytte filer i din Dropbox-konto. Disse fejl og meddelelser hjælper dig med at holde din Dropbox-konto organiseret og forhindre utilsigtede sletninger eller bevægelser.

Jeg fik meddelelsen “Er du sikker på, at du vil slette denne fil?”

Hvad skete der:

Du forsøgte at slette eller flytte filer eller mapper i din Dropbox-konto. Når du foretager visse handlinger, der kan slette filer eller mapper for dig eller andre, bliver du bedt om at bekræfte handlingen.

Du skal bekræfte en handling, når du:

• Sletter filer eller mapper fra en delt mappe
  • Sletter filer eller mapper fra din Dropbox-konto
  • Flytter filer eller mapper fra en delt mappe til en placering, hvor andre medlemmer af mappen ikke har adgang (f.eks. en privat mappe eller en mappe, der ikke er i din Dropbox-konto)
  • Flytter filer eller mapper ud af din Dropbox-konto

Hvad gør jeg nu:

Hvis du ikke havde til hensigt at slette eller flytte disse filer, skal du klikke på  Annuller. Hvis du vil bekræfte sletningen eller flytningen, skal du klikke på Slet eller Flyt

Hvis du vil deaktivere fremtidige advarsler for denne type af sletning eller flytning, skal du markere afkrydsningsfeltet ud for Spørg mig ikke igen.

Hvis du sletter filer for at spare plads på din harddisk, skal du i stedet prøve at bruge Selektiv synkronisering eller Smart synkronisering

Sådan fortryder du utilsigtede sletninger i macOS 10.15 (Catalina)

For at fortryde utilsigtede sletninger i macOS 10.15 (Catalina) skal du aktivere fuld diskadgang. Fuld diskadgang giver Dropbox tilladelse til at fortryde utilsigtede sletninger.

Sådan aktiveres fuld diskadgang:

1. Åbn Systemindstillinger og klik på Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger.
  2. Klik på fanen Anonymitet.
  3. Nederst til venstre skal du klikke på låseikonet for at foretage ændringer.
  4. Indtast din computeradgangskode, og klik på Lås op.
  5. Rul ned til Fuld diskadgang og markér afkrydsningsfeltet ud for Dropbox.
  6. Klik på Afslut nu for at afslutte og genstarte Dropbox.