Fejlmeddelelsen "Er du sikker på, at du vil slette filen?"

Du får måske vist fejlmeddelelsen "Er du sikker på, at du vil slette filen?", når du:
  • Sletter filer eller mapper fra en delt mappe
  • Sletter filer eller mapper fra din Dropbox-konto
  • Flytter filer eller mapper fra en delt mappe til en placering, hvor andre medlemmer af mappen ikke har adgang (f.eks. en privat mappe eller en mappe, der ikke er i din Dropbox-konto)
  • Flytter filer eller mapper ud af din Dropbox-konto

Hvis du ikke havde til hensigt at slette eller flytte disse filer, skal du klikke på  Annuller. Hvis du vil bekræfte sletningen eller flytningen, skal du klikke på Slet eller Flyt

Hvis du sletter filer for at spare plads på din harddisk, skal du i stedet prøve at bruge Selektiv synkronisering eller Smart synkronisering

Sådan fortryder du utilsigtede sletninger i macOS 10.15 (Catalina)

For at fortryde utilsigtede sletninger i macOS 10.15 (Catalina) skal du aktivere fuld diskadgang. Fuld diskadgang giver Dropbox tilladelse til at fortryde utilsigtede sletninger.

Sådan aktiveres fuld diskadgang:

  1. Åbn Systemindstillinger og klik på Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger.
  2. Klik på fanen Anonymitet.
  3. Nederst til venstre skal du klikke på låseikonet for at foretage ændringer.
  4. Indtast din computeradgangskode, og klik på Lås op.
  5. Rul ned til Fuld diskadgang og markér afkrydsningsfeltet ud for Dropbox.
  6. Klik på Afslut nu for at afslutte og genstarte Dropbox.
Hvor nyttig var denne artikel?

Det er vi kede af at høre.
Fortæl os, hvordan vi kan gøre det bedre:

Tak for din feedback!
Fortæl os, hvordan denne artikel hjalp dig:

Tak for din feedback!