Seneste, Opdateringer og Meddelelser

I foråret 2019 lancerede Dropbox en ny brugergrænseflade til Dropbox på computeren, som indebar nogle ændringer af disse lister.

Disse lister er specifikke for din konto og har til formål at hjælpe dig med at få adgang til dine vigtigste filer og mapper. De vises i Dropbox-computerappen, Dropbox-mobilappen og på dropbox.com.

Seneste

Filerne på listen Seneste er dem, du senest har åbnet og/eller redigeret.

Dropbox Business-brugere ser mulighederne Min aktivitet og Teamaktivitet på listen Seneste i rullemenuen fra proceslinjen/menulinjen. De giver dig mulighed for at vælge kun at se de filer, som du har redigeret for nylig, eller de filer, som hele dit team har redigeret.

Opdateringer

Listen Opdateringer viser de opdateringer, der for nylig er foretaget af dine Dropbox-filer og de filer, du deler.

Meddelelser

Listen Meddelelser viser den seneste aktivitet på dine Dropbox-filer og de filer, du deler. Meddelelserne dukker også op på dit skrivebord.

Læs mere om meddelelser, og hvordan du slår dem til og fra.