Dropbox Spaces

Dropbox Spaces er i beta og er underlagt yderligere vilkår. Hvis du vil deltage i betaversionen, skal du udfylde denne anmodningsformular.

Du bedes holde oplysninger om din oplevelse fortrolige og sende eventuel feedback til sws-feedback-internal@dropbox.com. Du kan også deltage i den lukkede Dropbox Community-gruppe og dele feedback og chatte med andre betabrugere.

Bemærk! Det kan tage op til 24 timer at få adgang til den lukkede Dropbox Community-gruppe, efter at du har tilmeldt dig betaversionen af Dropbox Spaces.

Dropbox Spaces er et virtuelt arbejdsområde, der samler projekter og teams. Med Spaces kan teams få adgang til alt det, de har brug for på et projekt, f.eks. vigtige filer, opgaver, møder og opdateringer – det hele er samlet på ét sted.

Opret et projekt

Sådan opretter du et projekt i Spaces:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på gitterikonet øverst til venstre.
  3. Klik på Spaces i den viste menu.
  4. Klik på Nyt projekt.
  5. Giv projektet et navn.

Føj indhold til projektet.

Alt det, du tilføjer i projektet, deles automatisk med alle i projektet.

Sådan føjer du indhold til et projekt i Spaces:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på gitterikonet øverst til venstre.
  3. Klik på Spaces i den viste menu.
  4. Klik på det projekt, du vil føje indhold til.
  5. Rul ned til sektionen Indhold.
  6. Klik på Tilføj indhold.

Opret en opgave i projektet

Sådan opretter du en opgave i Spaces:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på gitterikonet øverst til venstre.
  3. Klik på Spaces i den viste menu.
  4. Klik på det projekt, du vil oprette en opgave for.
  5. Rul ned til sektionen Opgaver.
  6. Klik på Ny opgave.
  7. Indtast opgaven, og tryk på Enter-tasten på tastaturet. Når du har oprettet en opgave, kan du tildele den til en person, indstille en forfaldsdato, tilføje vedhæftede filer og skrive kommentarer ved at klikke under den tilhørende kolonneoverskrift.

Føj nogen til et projekt

Sådan tilføjer du et projekt i Spaces:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på gitterikonet øverst til venstre.
  3. Klik på Spaces i den viste menu.
  4. Klik på det projekt, du vil føje projektet til.
  5. Klik på Føj personer til projektet øverst til højre.
  6. Indtast navnet eller e-mailadressen på den person, du vil tilføje.
  7. Klik på personens navn eller e-mailadresse i søgeresultaterne.
    • Hvis du får en fejlmeddelelse om, at du ikke kan tilføje den person, du leder efter, er personen muligvis ikke berettiget til at deltage i betaversionen af Spaces.

Systemkrav til Dropbox Spaces

Systemkravene til Dropbox Spaces er de samme som systemkravene til Dropbox Paper. Dropbox Spaces understøtter dog ikke Microsoft Edge Legacy.