Dropbox Spaces Beta

Opdateret Nov 22, 2023
person icon

Vi sætter udviklingen af Dropbox Spaces på pause den 4. januar 2023. Dropbox Spaces er i beta og er underlagt yderligere vilkår.

highlight icon

Bemærk!

• Dine projektfiler og -links bliver i mappen Spaces på din Dropbox-konto.
  • Dine projektplaner og -opgaver vil være utilgængelige efter den 4. januar 2023.
    • Vi anbefaler, at du kopierer dem til et andet værktøj eller program, f.eks. Dropbox Paper, inden da.

Sådan finder du dine Dropbox Spaces-filer og -mapper

Alle projekter, du har oprettet i Dropbox Spaces, er knyttet til mappen Spaces i Dropbox. Når du tilføjer en fil eller et link, gemmes disse elementer i den mappe, så du nemt kan få adgang til dem og opbevare dem sikkert. Sådan finder du mappen Spaces i Dropbox:

Dropbox Standard, Advanced og Enterprise

1. Log på dropbox.com.
  2. Gå til din medlemsmappe for teamet.
    • Du vil se individuelle mapper for hvert projekt, du har oprettet i Dropbox Spaces.
  3. Klik på en projektmappe for at få vist alle de filer og links, der er knyttet til det pågældende projekt.

Hvis du ikke kan finde et projekt i mappen Spaces, er projektet oprettet af en anden person i Dropbox Spaces. Sådan finder du ud af, hvem der ejer et projekt:

1. Log på Dropbox Spaces
  2. Naviger til Space til projektet
  3. Klik på Del

Ejeren står angivet øverst til højre. Hvis du har brug for filer fra ejerens projekt, skal du kontakte vedkommende for at bede om adgang.

highlight icon

Bemærk! Vi anbefaler også, at du flytter alle projekter til en delt mappe, så du kan give adgang til dem, der har brug for det.

Dropbox Basic, Plus, Professional og Family

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på mappen Spaces.
    • Du vil se individuelle mapper for hvert projekt, du har oprettet i Dropbox Spaces.
  3. Klik på en projektmappe for at få vist alle de filer og links, der er knyttet til det pågældende projekt.

Sådan gemmer du dine opgaver og planer

Dropbox Spaces sikkerhedskopierer ikke opgaver og planer i Dropbox på samme måde som projektfiler og -links. Hvis du vil gemme dine opgaver og planer, skal du manuelt kopiere oplysningerne til et nyt værktøj efter eget valg.

Vi anbefaler på det kraftigste, at du kopierer dine opgaver og planer til Dropbox Paper.

Sådan kopierer du dine opgaver og planer til Dropbox Paper:

1. Log på dropbox.com.
  2. Opret et Paper-dokument.
  3. Indtast projektnavn og beskrivelse.
  4. Find den sorte værktøjslinje nederst på siden.
  5. Klik på kalenderikonet for at oprette en projektblok.
  6. Klik på fluebenikonet for at tilføje specifikke opgaver.
highlight icon

Bemærk! Du kan angive forfaldsdatoer og tilføje tildelte personer for alle de opgaver, du tilføjer.

1. Klik på fluebenikonet øverst til højre for at se en liste over Ting, der skal gøres i alle opgaver, og navigere til bestemte opgaver.