Sådan bruger du organisering af flere filer til at sortere Dropbox-filer

Opdateret Jan 17, 2024

Denne funktion er tilgængelig for alle Dropbox-brugere på dropbox.com.

Organisering af flere filer gør det nemmere at arrangere dit Dropbox-indhold. Denne funktion organiserer dine filer ud fra indstillinger som dato, nøgleord eller filaktivitet.

Sådan bruger du organisering af flere filer

Sådan bruger du organisering af flere filer på dropbox.com:

1. Log på dropbox.com.
  2. Åbn den mappe, du vil organisere.
  3. Klik på tandhjulsikonet ud for mappenavnet.
  4. Klik på Organiser.
  5. Vælg Organiser flere filer fra rullemenuen.
  6. Vælg den filterindstilling, du vil anvende.
  7. Klik på Forhåndsvisning.
    • Dette åbner en forhåndsvisning, hvor du kan se, hvordan mapper vil se ud efter organiseringen.
    • Fra Forhåndsvisning kan du fravælge de filer, du ikke vil inkludere i grupperingen.
    • Hvis du i fremtiden vil bruge organiser flere filer på de filer, der er flyttet til mappen, skal du markere feltet ud for Anvend reglen, hver gang der føjes en ny fil til mappen.
  8. Klik på Anvend.
highlight icon

Bemærk! Du kan bruge organisering af flere filer til at sortere filer i både automatiserede og ikke-automatiserede mapper. De muligheder for organisation, du ser for en mappe, kan variere, afhængigt af filerne i din mappe.Få mere at vide om mappeautomatisering.

Filterindstillinger til organisering af flere filer

De filtre, du har til rådighed, afhænger af din plan. Du kan oprette filtre ved at kombinere forskellige regler.

• Nøgleord – Dette organiserer indholdet efter et tildelt søgeord, og det flyttes derefter til en mappe, du vælger.
highlight icon

Bemærk! Hvis du vil filtrere efter nøgleord, skal du indtaste dit nøgleord og derefter trykke på Enter. Hvis du vil filtrere efter flere nøgleord på samme tid, skal du trykke på Enter efter hvert nøgleord.

• Inaktivitet – Denne indstilling grupperer alt indhold, der ikke har været anvendt for nylig.Du kan vælge den inaktive tidsramme på rullelisten.
  • Periode – Denne indstilling grupperer indholdet ud fra den dato, det blev tilføjet eller uploadet.
  • Smart flytning – Denne indstilling grupperer filer i eksisterende undermapper baseret på Dropbox-anbefalinger.
  • Brugerdefinerede filtre – Dette organiserer filerne efter størrelse, filtype eller nøgleord, og derefter flyttes de til en mappe, du vælger. Hvis du vil filtrere indhold ned i én mappe ved hjælp af flere regler, skal du klikke på Tilføj regel. Hvis du vil organisere indhold ned i flere mapper ved hjælp af forskellige filtre, skal du klikke på Opret nyt filter.
highlight icon

Bemærk! Hvis du vil filtrere efter nøgleord, skal du indtaste dit nøgleord og derefter trykke på Enter. Hvis du vil filtrere efter flere nøgleord på samme tid, skal du trykke på Enter efter hvert nøgleord.

• Periode – Denne indstilling grupperer indholdet ud fra den dato, det blev tilføjet eller uploadet.
  • Inaktivitet – Denne indstilling grupperer alt indhold, der ikke har været anvendt for nylig. Du kan vælge perioden for inaktivitet på rullelisten.
  • Smart flytning – Denne indstilling grupperer filer i eksisterende undermapper baseret på Dropbox-anbefalinger.
highlight icon

Bemærk! Hvis du vil fortryde brugen af organisering af flere filer, skal du klikke på Fortryd i det panel, der vises nederst på skærmen. Dette indlæses, efter du klikker på Anvend , og handlingen er fuldført.