Administrer indhold i skyen direkte fra Dropbox

Du og dine teammedlemmer kan oprette, organisere og dele indhold i skyen, f.eks. G Suite- eller Microsoft Office Online-filer, direkte i Dropbox. Du slipper for at skulle skifte mellem apps for at finde dit arbejde og feedback. Alt dit indhold administreres, organiseres og gemmes direkte i Dropbox sammen med alle dine andre filer.

Sådan gør du: Opret indhold i skyen

Med Dropbox til G Suite kan du oprette, organisere og dele Google Docs-, Sheets- og Slides-filer  på dropbox.com eller fra Dropbox-ikonet på din proceslinje eller menulinje. De Google Docs-, Sheets-, og Slides-filer du opretter i Dropbox gemmes i din Dropbox-konto og bruger af din lagerplads. De ændringer, du foretager i disse Google Docs-, Sheets- og Slides-filer, bliver automatisk gemt i din Dropbox-konto (men ikke i din Google Drev- eller Google-konto).

Sådan opretter du nye Google Docs-, Sheets- eller Slides-filer i computerappen:

1. Klik på Dropbox-ikonet på din proceslinje eller menulinje.
2. Klik på “+” (plustegnet).
3. Klik på Google DocsGoogle Sheets, eller Google Slides.
4. Klik på et navn og en placering til din fil..
5. Klik på Opret.

Sådan opretter du nye Google Docs-, Sheets- eller Slides-filer på dropbox.com:

1. Log på dropbox.com.
2. Klik på Alle filer i venstre sidepanel.
3. Gå til den mappe, hvor du vil gemme din nye fil.
4. Klik på Opret.
5. Klik på Google Docs, Google Sheets, eller Google Slides.

Bemærk: Hvis du vil bruge Dropbox til G Suite, skal den e-mailadresse, du bruger til din Google-konto, være den samme, som du bruger til din Dropbox-konto. Se, hvordan du ændrer e-mailadressen til din Dropbox.

Med Microsoft Office-integrationen kan du oprette og åbne Office-filer direkte fra din Dropbox-konto, foretage ændringer i Office-appen på mobilenheder og på internettet og få gemt ændringerne direkte i din Dropbox.

Sådan opretter du nye Microsoft Office-filer i computerappen:

1. Klik på Dropbox-ikonet i din proceslinje eller menulinje.
2. Klik på “+” (plustegnet).
3. Klik påOpret.
4. Klik på Word dokument, Excel-projektmappe, eller PowerPoint-præsentation.
5. Vælg et navn og en placering til din fil.
6. Klik på Opret.

Sådan opretter du nye Microsoft Office-filer på dropbox.com:

1. Log på dropbox.com.
2. Klik på Alle filer i venstre sidepanel.
3. Gå til den mappe, hvor du vil gemme din nye fil.
4. Klik på Opret.
5. Klik på Word- dokument, Excel- projektmappe, eller PowerPoint- præsentation.

Bemærk! Din nye Office-fil åbnes i Microsoft Office Online. Du skal have et Office Online-abonnement for at kunne bruge denne funktion.

Se, hvordan du arbejder med Microsoft Office-filer fra din Dropbox-konto.

Se, hvordan du åbner og redigerer Microsoft Word-, Excel- og PowerPoint-filer i Google, eller se, hvordan du åbner forhåndsvisninger af disse filer i din mobilapp.

Dropbox Paper

Del idéer ved hjælp af Dropbox Paper – et onlinearbejdsområde, som samler oprettelse og koordinering af dokumenter på ét sted. Med Paper kan du skrive, organisere arbejde med dine teammedlemmer, give og modtage feedback, gennemse designforslag og afholde møder, og I kan være fælles om at redigere dokumenter. Du kan vælge, om du vil dele dine dokumenter, og om dem, du deler med, kan redigere, se eller skrive kommentarer til dit arbejde.

Paper gemmer dokumenter i skyen, og dit team kan holde sig opdateret alle de steder, hvor de bruger Dropbox, herunder dropbox.com, Dropbox-computerappen og vores Dropbox- og Paper-mobilapps.

Sådan gør du: Dropbox Paper

Sådan opretter du et Paper-dokument fra dropbox.com:

1. Log på dropbox.com.
2. Klik på Paper i sidepanelet i venstre side.
    Hvis Paper ikke vises til venstre, skal du klikke på Opret ny fil, klikke på Dropbox Paper, klikke på den mappe, hvor du vil gemme dit Paper-dokument, og klikke på Opret.
3. Klik på Opret nyt dokument.

I Paper kan du bruge en skabelon til ofte anvendte dokumentformater. Se disse forslag til, hvordan du kan bruge skabeloner til at komme hurtigt i gang eller videre med et projekt:

Du kan også gemme ethvert dokument som en skabelon, du kan dele. Tilpas formatet, så skabelonen passer til den måde, dit team arbejder på.

Se, hvordan du opretter, bruger og deler en skabelon i Dropbox Paper.

1. Åbn det Paper-dokument, du vil dele.
2. Klik på den blå knap Inviter (eller Del) øverst i dokumentet.
3. Efter
Til skal du skrive e-mailadressen på den eller de personer, du vil dele med.
4. Klik på
Indstillinger for at indstille tilladelser for visning og redigering af dokumentet.
5. Klik på
Send. Modtageren får en invitation via e-mail.

1. Åbn det Paper-dokument, du vil dele.
2. Klik på knappen Kopiér link (kædeikonet) øverst i dokumentet. Linket kopieres til udklipsholderen.
3. Indsæt linket i en e-mail, chatbesked eller sms, og send. Modtageren kan få adgang til dokumentet med det niveau af tilladelser, du har angivet i
linkindstillingerne for filen.

Bemærk! Alle medlemmer af en delt mappe har adgang til de Paper-dokumenter, der oprettes i mappen, og de har de samme tilladelser, som de har til mappen.

I Dropbox Paper kan du samarbejde med andre ved at skrive kommentarer til tekst og billeder, @omtale personer på en linje og i kommentarer og oprette opgaver.

@omtal en person:

1. Skriv @ efterfulgt af navnet på en kollega.
2. Vælg den rette person på den viste liste.

Hvis den person, du @omtaler, ikke vises på listen, kan du skrive vedkommendes e-mailadresse, hvorefter vedkommende modtager en e-mailinvitation til at deltage i dokumentet.

Tilføj en kommentar:

1. Markér en linje med tekst.
2. Klik på kommentarikonet (taleboble) på formateringsværktøjslinjen.
3. Skriv din kommentar. Du kan @omtale enhver, du vil give besked om kommentaren.
4. Klik på Offentliggør.

Du kan også skrive kommentarer til billeder og dele af billeder i dine Paper-dokumenter.

Opret opgaver

1. Klik på Opret opgave (afkrydsningsfelt) på værktøjslinjen, eller skriv [] + mellemrum (venstre kantparentes, højre kantparentes, mellemrum).
2. Skriv opgaven ud for det viste felt.
3. @omtal kolleger eller dig selv for at tildele specifikke opgaver.
4. Tilføj en forfaldsdato ved at klikke på kalenderikonet ud for opgaven og vælge en dato.

Se, hvordan du kan se dine opgaver i Dropbox Paper.

Integrer værktøjer og indhold

Tredjepartsapps som Slack, Zoom og Microsoft Office kan integreres med Dropbox som hjælp til at strømline dit arbejde og holde fokus.

Du kan administrere tredjepartsapps i dine kontoindstillinger eller i Dropbox App Center* – et centralt sted, hvor du kan finde, forbinde og administrere de apps, du har mest brug for.

*I øjeblikket ikke tilgængeligt for Enterprise-teams

Sådan gør du: Brug integrerede apps

Med Dropbox og Zoom kan I have samtaler i realtid omkring delt indhold. Integrationen med Zoom giver dig mulighed for at præsentere filer i Zoom og at oprette og deltage i Zoom-møder direkte fra Dropbox. Du kan også se, hvem der har præsenteret dine filer med Zoom.

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Alle filer i venstre sidepanel.
  3. Peg på den fil, du vil præsentere, og klik på det afkrydsningsfelt, der vises til venstre.
  4. Klik på pilen ud for Del under filminiaturen i sidepanelet i højre side.
  5. Klik på Zoom
  6. Klik på Indtast Zoom-mødets id, og skriv dit mødes id.
  7. Klik på Fremvis.

Få mere at vide om at bruge Zoom med Dropbox.

Dropbox og Slack samler dit indhold og dine samtaler. Integrationen med Slack gør det muligt at dele filer og sende beskeder til andre i Slack direkte fra Dropbox. Du kan se, hvem der har delt din fil i Slack, hvornår de delte den, og hvilke kanaler de har delt den på.

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Alle filer i venstre sidepanel.
  3. Hold markøren over navnet på filen, og klik på det afkrydsningsfelt, der vises til venstre.
  4. Klik på pilen ud for Del under filminiaturen i sidepanelet i højre side.
  5. Klik på Slack. Du kan eventuelt skrive en besked.
  6. Klik påSendud for den kanal eller person, du vil dele med.

Få mere at vide om at bruge Slack med Dropbox.

Når du forbinder din Google- eller Outlook-kalender med din Dropbox-konto, kan du nemt finde det, du skal bruge, når du har brug for det. Kalenderintegrationen giver dig mulighed for at se kommende møder, deltage i møder og vedhæfte filer til møder direkte fra skrivebordet.

Forbind i App Center:

1. Log på dropbox.com.
2. Klik på gitterikonet i øverste højre hjørne og vælg App Center.
3. Klik på
Google Kalender eller Outlook Kalender og Kontakter.
Hvis du ikke kan få øje på Google Kalender eller Outlook Kalender og Kontakter, skal du bruge søgefeltet i App Center.
4. Klik på Forbind, og følg anvisningerne.

Hvis du ikke få øje på App Center i menuen, kan du oprette forbindelse i dine kontoindstillinger:

Se, hvordan du vedhæfter filer og deltager i møder fra Dropbox.

Kom i gang med Dropbox App Center

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på gitterikonet i øverste højre hjørne og vælg App Center.
  3. Gennemse eller søg efter en app, du vil forbinde eller have mere at vide om.

Spar tid med genveje

Du kan oprette og gemme en genvej til enhver webside på din Dropbox-konto på samme måde som til en fil. Med genveje kan du nemt gemme indhold fra projektstyringsværktøjer eller produktivitetsværktøjer online – endda avisartikler, wikisider og Paper-dokumenter – sammen med resten af dit arbejde i Dropbox. Du kan oprette genveje i computerappen, i proceslinjen eller menulinjen og på dropbox.com. I Dropbox-mobilappen kan du åbne genveje, men du kan ikke oprette dem.

Bemærk! Genveje har filtypenavnet .web og vises med et globusikon i dine mapper. De åbnes i din standardbrowser.

Få mere at vide om genveje.

Sådan gør du: Opret en genvej til en webside

1. Åbn computerappen.
2. Åbn den mappe, du vil gemme genvejen i.
3. Klik på Opret.
4. Klik på Genvej.
5. Indtast webadressen og et navn
6. Klik på Opret.

1. Log på dropbox.com, eller åbn computerappen.
2. Klik på Alle filer i venstre sidepanel.
3. Åbn den mappe, du vil gemme genvejen i.
4. Klik på Opret ny fil.
5. Klik påGenvej.
6. Indtast webadressen og et Navn
7. Klik på Opret.

1. Klik på Dropbox-ikonet på proceslinjen eller menulinjen.
2. Klik på“+” (plustegnet)
3. Klik påGenvej.
4. Indtast webadressen og et Navn.
5. Vælg den mappe på rullelisten Placering, du vil gemme genvejen i.
6. Klik på Opret.