Find Dropbox-mappen på din computer

Når du har installeret Dropbox' computerapp, kan du se mappen Dropbox på din computers harddisk. Mappen er mærket med Dropbox-logoet og har navnet Dropbox. Måske vises det navn, du bruger til at logge på din computer, også.

Gå direkte til Dropbox-mappens standardplacering

Dropbox-mappens standardplacering er din brugermappe på din computers harddisk. Følg instruktionerne til dit operativsystem nedenfor for at gå direkte til Dropbox-mappens standardplacering:

Linux

1. Åbn en terminal, og skriv cd ~/Dropbox.

Mac OS

1. Åbn Finder, og vælg Gå til mappe i menuen .
  2. Skriv ~/Dropbox/ i den dialogboks, der vises, og tryk på returtasten.

Windows

1. Åbn Windows Stifinder.
  2. Skriv %HOMEPATH%/Dropbox på adresselinjen.

Hvis du har forbundet din private og din arbejdsrelaterede Dropbox-konto, skal du angive den Dropbox-mappe, du vil gå til. Eksempel:

• ~/Dropbox (Personlig)
  • ~/Dropbox (Acme Inc)

Opret en genvej til Dropbox-mappen på din computer

Du kan hurtigt gå til Dropbox-mappen på din computer ved at oprette en genvej. Sådan gør du:

1. Gå direkte til Dropbox-mappens placering.
  2. Højreklik på Dropbox-mappen.
  3. Klik på Opret henvisning (eller Opret link i Linux).

Genvejens navn er filnavnet efterfulgt af henvisningen. Du kan flytte genvejen til et andet sted, hvis du vil.

Sådan finder du stier til Dropbox-mapper med programmering

Dropbox-mappen er som standard placeret i din brugermappe. Hvis du har flyttet din Dropbox-mappe, eller hvis du har forbundet en arbejdsrelateret og en privat Dropbox, kan mappen være placeret et andet sted eller have et andet navn end "Dropbox". Du kan finde mappestien ved at programmere en JSON-fil.

Bemærk! Hvis du har forbundet din private og din arbejdsrelaterede konto på computeren, vil din JSON-fil vise to konti. JSON-filen viser én konto, hvis du kun har én konto, eller hvis dine konti ikke er forbundet på computeren.

I JSON-filerne herunder gælder følgende:

• business/personal er Dropbox-kontotypen
  • host er et id, der entydigt identificerer en bestemt kombination af en brugerkonto og en computer
  • path er stien til den pågældende Dropbox-mappe

Vælg dit operativsystem herunder for at se flere instruktioner.

JSON-filens navn er info.json, og den er placeret her:

~/.dropbox/info.json

I filen er der et JSON-objekt, der ser sådan ud:

"personal": {

"path": /home/<brugernavn>/Dropbox

"host": 123456789,

"is_team": false

"subscription_type": "Basic"

}

JSON-filens navn er info.json, og den er placeret her:

~/.dropbox/info.json

I filen finder du et JSON-objekt, der ser sådan ud:

{

{"personal":

{"path": "/Users/<brugernavn>/Dropbox (Personal)",

"host": 123456789,

"is_team": false,

"subscription_type": "Basic"},

{"business":

{"path": "/Users/<brugernavn>/Dropbox (<business name>)",

"host": 123456789,

"is_team": true,

"subscription_type": "Business"}

}

JSON-filens navn er info.json, og den er placeret i en af disse to stier:

%APPDATA%\Dropbox\info.json

%LOCALAPPDATA%\Dropbox\info.json

I filen finder du et JSON-objekt, der ser sådan ud:

{"personal":

{"path": "/Users/<brugernavn>/Dropbox (Personal)",

"host": 123456789,

"is_team": false,

"subscription_type": "Basic"},

{"business":

{"path": "/Users/<brugernavn>/Dropbox (<business name>)",

"host": 123456789,

"is_team": true,

"subscription_type": "Business"}