Sådan organiserer du Dropbox-filer og -mapper

Opdateret Nov 23, 2023

Hvis du sørger for at være godt organiseret fra starten, skal du bruge mindre tid på at finde og administrere filer som dokumenter, billeder og videoer. Sådan kommer du i gang:

Opret et mappehierarki

• Giv alle filer en placering.
  • Inddel mapper og undermapper i kategorier, som giver mening for dig.
  • Tilføj eller opret færre mapper på øverste niveau, og tilføj flere på lavere niveauer.

De ændringer, du foretager i fil- eller mappestrukturen, vises på alle de forbundne enheder og på Dropbox-webstedet.

Få mere at vide om, hvordan du synkroniserer dine filer og mapper på tværs af enheder og på dropbox.com.

Udarbejd regler for navngivning

• Alfabetisk rækkefølge
  • Kronologisk rækkefølge (DD-MM-ÅÅÅÅ)
  • Numerisk rækkefølge
  • Efter gruppe (f.eks. kunde, placering, filtype)
  • Noget, som er nemt at huske

Få mere at vide om, hvordan du bruger regler for navngivning til at organisere din Dropbox-konto.

Føj tags til filer og mapper

Find filer og mapper hurtigt ved at tilføje tags. Du kan tagge filer efter:

• De emner, de relaterer til
  • De projekter, de tilhører
  • De teams, der ejer dem

Hvis du vil søge efter dine filer og mapper efter tag, skal du bruge søgelinjen øverst på skærmen. Du kan også fjerne tags fra en valgt fil eller mappe ved at klikke på X til højre for tagget.

Få mere at vide om, hvordan du bruger tags til at organisere din Dropbox-konto.