Sådan organiserer du Dropbox-filer og -mapper

Hvis du sørger for at være godt organiseret fra starten, skal du bruge mindre tid på at finde og administrere filer som dokumenter, billeder og videoer. Sådan kommer du i gang:

Opret et mappehierarki

• Giv alle filer en placering.
  • Inddel mapper og undermapper i kategorier, som giver mening for dig.
  • Tilføj eller opret færre mapper på øverste niveau, og tilføj flere på lavere niveauer.

De ændringer, du foretager i fil- eller mappestrukturen, bliver synkroniseret på alle de forbundne enheder og på Dropbox-webstedet.

Udarbejd regler for navngivning

• Alfabetisk rækkefølge
  • Kronologisk rækkefølge (DD-MM-ÅÅÅÅ)
  • Numerisk rækkefølge
  • Efter gruppe (f.eks. kunde, placering, filtype)
  • Noget, som er nemt at huske

Føj tags til filer og mapper

Find filer og mapper hurtigt ved at tilføje tags. Sådan gør du:

1. Markér afkrydsningsfeltet ud for den fil eller mappe, du vil føje et tag til.
  2. Skriv dit tag i feltet # Tilføj et tag i højre sidepanel.
  3. Tryk på Return (Mac) eller Enter (Windows).

Hvis du vil søge ved hjælp af et tag, skal du bruge søgelinjen øverst på skærmen. Du kan også fjerne tags fra en valgt fil eller mappe ved at klikke på X til højre for tagget.