Hvilke grænser er der for lagerplads i Dropbox Replay?

Opdateret May 04, 2024
person icon

I denne artikel beskrives en funktion, som Dropbox Enterprise-kunder har adgang til.

Din grænse for lagerplads på Dropbox Replay afhænger af din Dropbox-plans lagerplads. Med Replay kan du oprette nye filer eller projekter og tilføje eksisterende filer og opdaterede versioner af din fil eller dit projekt.

Filer, der tilføjes til Replay direkte fra dit lokale drev, Google Drev, OneDrive, redigeringssoftware fra tredjeparter eller enhver anden kilde end din Dropbox, vil tælle med op til din grænse for lagerplads i Dropbox Replay og din grænse for lagerplads i din Dropbox-plan. Filer, der tilføjes i Replay fra din Dropbox-konto, tæller ikke med op til din grænse for lagerplads i din Dropbox-plan.

highlighter icon

Bemærk! Fra den 22. maj 2024 kan du spore, hvor meget lagerplads dine Replay-filer optager i oversigten Lagerplads. Kun Replay-filer, der er overført på eller efter denne dato vil bruge ledig lagerplads.

Replay har disse yderligere grænser for filer:

• Dropbox Basic: 4 filer
  • Dropbox Plus: 4 filer
  • Dropbox Family: 4 filer
  • Dropbox Professional: 4 filer
  • Dropbox Essentials: 10 filer
  • Dropbox Standard, Advanced og Enterprise: 4 filer
  • Dropbox Business og Business Plus: 10 filer

Med Dropbox Replay-tilføjelsesprogrammet kan du arkivere dine Replay-videofiler på din Dropbox-konto, så du kan frigøre plads i Replay for at uploade eller oprette flere projekter.

Få mere at vide om, hvordan du administrerer filer og projekter i Dropbox Replay.

Sådan tjekker du grænsen for din lagerplads i Dropbox Replay

Sådan tjekker du din nuværende grænse for lagerplads:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer) øverst til højre.
  3. Vælg Indstillinger.
  4. Klik på Plan.

I oversigten Lagerplads kan du se, hvor meget lagerplads der optages af Replay.

highlighter icon

Bemærk!

• Hvis et teammedlem overfører en ny version af en fil til et projekt, vil denne fil tælle med op til grænsen for lagerplads for projektets ejer og ikke for det teammedlem, der har tilføjet en ny version.
  • Administratorer, der tager ejerskab eller gentildeler filer fra et tidligere teammedlem, vil få disse filer til at tælle med op til deres grænse for lagerplads.
  • Hvis en fil eller et projekt gentildeles til et teammedlem af en af disse administratorer, vil filen eller projektet tælle med op til grænsen for deres lagerplads, fordi de er den nye ejer.