Find en administrator for dit Dropbox Business-team

Dropbox Business-teams har en eller flere administratorer i deres organisation, der administrerer indstillingerne for sikkerhed, integration og deling for teamet. Hvis du er medlem af et Dropbox Business-team og har brug for at ændre disse indstillinger, skal du kontakte en administrator for at få hjælp.

Nogle problemer kan du selv løse uden at kontakte en administrator. Eksempel:

Sådan finder du en administrator for dit team

Find en administrator for dit Dropbox Business-team:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på navnet på dit team i nederste venstre hjørne.
  3. Klik på Grupper og medlemmer.
  4. Klik på fanen Medlemmer.

Du får vist en liste med navnet på alle i dit team og deres status. Til de fleste anmodninger anbefaler vi, at du kontakter “Teamadministratoren”, da teamadministratoren har den mest omfattende adgang til administratorindstillinger. Dog er alle med statussen “Teamadministrator”, “Supportadministrator” eller “Brugeradministrator” administrator for dit team.