Tilmeld dig et Dropbox Business-team

Før du kan blive medlem af et Dropbox Business-team, skal du acceptere en invitation fra teamets administrator. Hvis du ikke har modtaget en invitation, kan du anmode om at blive medlem af et Dropbox Business-team.

Sådan accepterer du en invitation til Dropbox Business

Administratorer kan invitere dig til deres Dropbox Business-team via en e-mail eller et teaminvitationslink. Følg instruktionerne herunder til den type invitation, du har modtaget.

Hvis du har modtaget en invitation via e-mail

Du accepterer en invitation, du har modtaget via e-mail, ved at åbne e-mailen og klikke på Tilmeld dig dit team. Følg anvisningerne for at oprette en ny Dropbox-konto. Hvis din virksomhed har aktiveret enkeltlogon (SSO), skal du logge på din SSO-udbyder.

Bemærk! Hvis du bliver bedt om at logge på din private konto, når du klikker på Tilmeld dig dit team, skal du bede din administrator om at annullere invitationen og sende den igen til din arbejdsrelaterede e-mailadresse.

Hvis du har modtaget et teaminvitationslink

1. Klik på linket.
  2. Log på med en eksisterende Dropbox-konto, eller opret en ny konto.
  3. Klik på Acceptér invitation.

Anmod om at blive medlem af et Dropbox Business-team

Alle med en e-mailadresse på et virksomhedsdomæne kan anmode om at blive tilmeldt et team. En administrator for teamet kan derefter acceptere eller afvise din anmodning.

Hvis du allerede har en Dropbox-konto med din arbejdsrelaterede e-mailadresse

Gå til dropbox.com/team for at se listen med de teams, du kan tilmelde dig.

Hvis du ikke allerede har en Dropbox-konto med din arbejdsrelaterede e-mailadresse

Opret en ny konto med din arbejdsrelaterede e-mailadresse. Når du har oprettet kontoen, ser du en liste med de teams, du kan tilmelde dig.

Bemærk! Du kan kun tilmelde dig ét team, selvom der er flere teams på dit virksomhedsdomæne.