Tilmeld dig et Dropbox Business-team

Du kan anmode om at blive tilmeldt et Dropbox Business-team ved at indsende en anmodning om medlemskab. Teamadministratoren kan derefter acceptere eller afvise din anmodning.

Sådan tilmelder du dig et Dropbox Business-team via en anmodning om medlemskab

Alle Dropbox-brugere med en bekræftet e-mailadresse på et virksomhedsdomæne kan anmode om at deltage i et team. Hvis du allerede er blevet inviteret til at deltage i et Dropbox Business-team, skal du acceptere invitationen.

Hvis du oprettede din Dropbox-konto med en privat e-mailadresse:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på dit navn i nederste venstre hjørne.
  3. Indtast din arbejdsmailadresse (hvis du har en), og klik på knappen Kom i gang.
    • Hvis der findes et team på det domæne, du skriver, bliver du bedt om tilmelde dig teamet.

Hvis du oprettede din private Dropbox-konto med en arbejdsrelateret e-mailadresse:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Team.
  3. Hvis der allerede findes et team, der bruger dit firmadomæne, vises teksten Tilmeld dig teamet.

Når en bruger anmoder om medlemskab af et Dropbox Business-team, sendes en e-mailanmodning til administratoren for Dropbox Business-teamet, så denne kan godkende eller afvise anmodningen. Hvis teamet er løbet tør for licenser, og administratoren godkender anmodningen, faktureres Dropbox Business-teamet for en ekstra licens.

Hvilke teams kan du anmode om at tilmelde dig?

• Hvis der er et Dropbox Business-team på dit firmadomæne, kan Dropbox Basic- og Plus-brugere anmode om medlemskab af teamet. Hvis der er mere end ét team på et domæne, kan brugerne se alle de tilgængelige teams, men de kan kun tilmelde sig ét af dem.

Sådan accepterer du en Dropbox Business-invitation

1. Find e-mailen med invitationen til at tilmelde dig dit teams Dropbox Business-konto.
Tilmeld
  1. Klik på knappen Tilmeld dig dit team.
  2. Opret din arbejdsrelaterede Dropbox ved at skrive dit navn og angive en adgangskode.
  3. Acceptér vilkårene for Dropbox, og klik på Opret konto.
  4. Når du har oprettet din konto, kan du få mere at vide om den i vores vejledning til erhvervsbrugere.

For teams der kræver enkeltlogon

Hvis din virksomhed har aktiveret enkeltlogon (SSO, single sign-on), skal du følge de samme trin. Du bliver imidlertid også bedt om at logge på med din arbejdsrelaterede e-mailadresse og adgangskode hos din SSO-udbyder. Hvis du har problemer med at logge på en side, der ikke er Dropbox' website, kan du få hjælp hos administratoren for dit Dropbox Business-team.

Jeg har modtaget en teaminvitation på min private e-mailadresse. Hvad skal jeg gøre?

En invitation til Dropbox Business virker kun for den e-mailadresse, den er sendt til. Hvis du ikke vil bruge din private e-mailadresse til dit Dropbox Business-team, kan din teamadministrator annullere den oprindelige invitation og sende en ny til din arbejdsrelaterede e-mailadresse.

Er Dropbox nyt for dig?

Uanset om du ikke har brugt Dropbox før, eller du blot har brug for at få opfrisket din viden, kan du få mest muligt ud af din Dropbox-konto med vores selvstudier eller virtuelle kurser med instruktør .