Tilmeld dig et Dropbox Business-team

Før du kan blive medlem af et Dropbox Business-team, skal du acceptere en invitation fra teamets administrator. Hvis du ikke har modtaget en invitation, kan du anmode om at blive medlem af et Dropbox Business-team ved at indsende en anmodning om medlemskab. Teamets administrator kan derefter acceptere eller afvise din anmodning.

Accepter en invitation til Dropbox Business

Sådan accepterer du en invitation, du har modtaget via e-mail:

1. Find e-mailen med invitationen til at tilmelde dig dit teams Dropbox Business-konto.
  2. Klik på knappen Tilmeld dig dit team.
  3. Opret din arbejdsrelaterede Dropbox ved at skrive dit navn og angive en adgangskode.
  4. Acceptér vilkårene for Dropbox, og klik på Opret konto.

Bemærk! Hvis din virksomhed har aktiveret enkeltlogon (SSO, single sign-on), skal du følge de samme trin. Du bliver imidlertid også bedt om at logge på med din arbejdsrelaterede e-mailadresse og adgangskode hos din SSO-udbyder. Hvis du har problemer med at logge på en side, der ikke er Dropbox' website, kan du få hjælp hos administratoren for dit Dropbox Business-team.

Jeg har modtaget en teaminvitation på min private e-mailadresse. Hvad skal jeg gøre?

En invitation til Dropbox Business virker kun for den e-mailadresse, den er sendt til. Hvis du bliver bedt om at tilmelde dig et Dropbox Business-team, når du logger på din personlige Dropbox, og du ikke vil bruge din private e-mailadresse til Dropbox Business-teamet, kan du bede din teamadministrator om at annullere den oprindelige invitation og sende en ny til din arbejdsrelaterede e-mailadresse.

Sådan accepterer du en invitation, du har modtaget via et delt link:

1. Klik på linket.
  2. Log på med en eksisterende Dropbox-konto, eller opret en ny konto.
  3. Klik på Acceptér invitation.
  4. Klik på Kombiner konti eller Opret ny konto.

Læs mere om, hvad dit team har adgang til, hvis du vælger at kombinere konti.

Anmod om at blive medlem af et Dropbox Business-team

Alle Dropbox-brugere med en bekræftet e-mailadresse på et virksomhedsdomæne kan anmode om at deltage i et team.

Hvis du oprettede din Dropbox-konto med en privat e-mailadresse:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på dit navn i nederste venstre hjørne.
  3. Indtast din arbejdsmailadresse (hvis du har en), og klik på knappen Kom i gang.
    • Hvis der findes et team på det domæne, du skriver, bliver du bedt om tilmelde dig teamet.

Hvis du oprettede din private Dropbox-konto med en arbejdsrelateret e-mailadresse:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Team.
  3. Hvis der allerede findes et team, der bruger dit firmadomæne, vises teksten Tilmeld dig teamet.

Teams, du kan anmode om at blive medlem af

Hvis der er et Dropbox Business-team på dit firmadomæne, kan Dropbox Basic- og Plus-brugere anmode om medlemskab af teamet. Hvis der er mere end ét team på et domæne, kan brugerne se alle de tilgængelige teams, men de kan kun tilmelde sig ét af dem.