Slik logger du inn eller ut av Dropbox-kontoen din

Oppdatert Feb 27, 2024
person icon

Informasjonen i denne artikkelen gjelder alle Dropbox-kunder.

For å lagre filer i Dropbox må du være pålogget. Hvis du ikke har en konto ennå, kan du lese om hvordan du oppretter en Dropbox-konto.

Hvis du har glemt Dropbox-passordet ditt, kan du endre eller tilbakestille passordet for å få tilbake tilgang til kontoen din.

Hvis du husker Dropbox-passordet ditt, men ikke har tilgang til den tilknyttede e-postadressen, logger du på Dropbox og endrer e-postadressen din umiddelbart.

Slik logger du på Dropbox-kontoen din

Gå til dropbox.com i en nettleser og klikk Logg på øverst til høyre på siden. Du ser alternativer for å logge på med e-postadressen og passordet ditt, Google eller Apple. Hvis du ikke har en konto ennå, klikker du Registrer deg i stedet.

Etter at du har installert Dropbox-skrivebordsappen, blir du bedt om å logge på hvis du ikke allerede er logget på dropbox.com. Du ser alternativer for å logge på med e-postadressen og passordet ditt, Google eller Apple. Hvis du ikke har en konto ennå, klikk på Registrer deg i stedet.

Hvis du er logget på én konto og har en tilknyttet konto du vil logge på:

1. Klikk på Dropbox-ikonet på oppgavelinjen (Windows) eller menylinjen (Mac).
  2. Klikk på avataren din (profilbilde eller initialer) øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Konto-fanen. E-postadressen til den tilkoblede kontoen kommer frem.
  5. Ved siden av den tilkoblede kontoen klikker du på Logg på.

Etter at du har installert Dropbox-mobilappen, blir du bedt om å logge på hvis du ikke allerede er logget på dropbox.com. Du ser alternativer for å logge på med e-postadressen og passordet ditt, Google eller Apple. Hvis du ikke har en konto ennå, kan du registrere deg i stedet.

Hvis du er logget på én konto og har en tilknyttet konto du vil logge på:

1. Åpne Dropbox-mobilappen.
  2. Åpne appinnstillingene. Slik gjør du det:
    • På Android trykker du på Konto nederst på skjermen, og deretter trykker du på Innstillinger.
    • På iPhone/iPad trykker du på avataren (personikonet) nederst til høyre og trykker deretter opp- og nedpilene ved siden av e-posten din for å bytte til din tilknyttede konto.
  3. Under den tilkoblede kontoen trykker du på Logg på.

Slik logger du av Dropbox-kontoen din

På dropbox.com klikker du på avataren din (profilbilde eller initialer) og klikker Logg av.
  1. Klikk på Dropbox-ikonet på oppgavelinjen (Windows) eller menylinjen (Mac).
  2. Klikk på avataren din (profilbilde eller initialer) øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Konto-fanen.
  5. Klikk på Logg ut
    • Hvis du har tilkoblede kontoer, klikker du på Logg av ved siden av kontoen du vil logge av. Kontoene vil forbli tilkoblet og den andre kontoen vil forbli pålogget.
  6. Klikk Logg av igjen for å bekrefte.
  1. Åpne Dropbox-mobilappen.
  2. Åpne appinnstillingene. Slik gjør du det:
    • På Android trykker du på Konto nederst på skjermen, og deretter trykker du på Innstillinger.
    • På iPhone/iPad trykker du på avataren (personikonet) nederst til høyre.
      • Hvis du har tilkoblede kontoer, må du være inne på mobilinnstillingene til kontoen du vil logge ut av. Hvis ikke bytter du konto.
  3. Trykk på Logg av denne Dropboxen.

Problemer med å logge inn?

Hvis du fortsatt har problemer med å logge på etter å ha fulgt trinnene ovenfor, kontakter du Dropbox kundestøtte.