Feilsøke diskplassproblemer

Hvis du ser feilen «Oppstartsdisken din er nesten full» (Mac) eller «Du er nesten tom for diskplass på [stasjonsnavn]» (Windows), er det datamaskinen din som har lite ledig harddiskplass.

Hvis du ser feilen «Dropboxen din er full», er det Dropbox-kontoen din som er tom for lagringsplass.

Har du ikke begynt å bruke Dropbox ennå? Se hvordan Dropbox kan hjelpe deg med å spare plass.

Du har flere alternativer hvis du går tom for plass:

Slik bruker du funksjonene smart synkronisering og selektiv synkronisering

Smart synkronisering er bare tilgjengelig for Dropbox-kunder med Dropbox Plus-, Family-, Professional- eller Business-abonnement. Selektiv synkronisering er tilgjengelig for alle Dropbox-brukere, også de som har gratis Basic-abonnement. Begge er funksjoner i Dropbox-skrivebordsprogrammet som gjør det mulig å spare plass på datamaskinen, mens filene dine fremdeles er lagret i Dropbox.

Finn ut hvordan smart synkronisering fungerer.

Finn ut hvordan selektiv synkronisering fungerer.

Slette filer fra harddisken din

Hvis du bruker en Mac, er dette Apples instruksjoner for å slette filer og mapper.

Hvis du bruker en PC, er dette Windows' instruksjoner for å slette filer og mapper.

Vil du slette en fil fra Dropbox? Finn ut hvordan.