Teamadministratorer: Vanlige spørsmål om 2020-utgaven av Dropbox Paper

Oppdatert Feb 01, 2024

Med 2020-utgivelsen av Dropbox Paper kan medlemmer av Dropbox-team lagre alle Paper-dokumenter på Dropbox-teamkontoene deres med deres andre filer og mapper i stedet for på paper.dropbox.com.

Denne artikkelen gir svar på vanlige spørsmål fra administratorer om 2020-utgaven av Paper.

Hvis du vil se generelle vanlige spørsmål om 2020-utgaven av Paper, kan du besøke denne artikkelen.

Hva må administratorer gjøre i forbindelse med innføringen av 2020-utgaven av Dropbox Paper?

Vi anbefaler å organisere Paper-dokumenter i mapper, men det er ikke nødvendig. Teamadministratorer og teammedlemmer vil motta en e-post fra Dropbox som gir beskjed om når teamene deres mottar den nye utgaven og eventuelle handlinger som anbefales.

Kan teamet mitt begynne å bruke 2020-utgaven med én gang?

Dropbox inviterer brukerne til å ta i bruk løsningen selv før den offisielle utgivelsen. Se etter nyheter om dette alternativet i e-posten din og i Dropbox-bloggen.

Kan teamet mitt velge å fortsette med å bruke den gamle utgaven i stedet?

Nei. Alle kunder vil snart bruke 2020-utgaven av Dropbox Paper.

Vil alle på teamet få 2020-utgaven samtidig?

Ja, fordi Paper-dokumenter kan være delt av forskjellige personer i bedriften, vil alle overføres samtidig.

Vil delingstillatelsene på Paper-dokumentene mine fortsatt være slik de er nå?

Besøk denne artikkelen hvis du vil finne grunnleggende informasjon om delingstillatelser for 2020-utgaven av Paper. Alle delingsinnstillinger på tvers av teamet vil påvirke Paper-dokumenter, fordi de vil behandles som vanlige Dropbox-filer.

Hvordan vil 2020-utgaven av Paper påvirke API-er og administrasjon av sikkerhet?

Administratorer trenger bare å vedlikeholde ett sett med API-er for hele teamet, siden Paper-dokumenter nå vil være vanlige Dropbox-filer. Administratorer kan bruke ett enkelt sett med endepunkter til å søke, dele og liste opp alle teamfiler. Eventuelle funksjoner opprettet med Paper-endepunktene må oppdateres på din side. De opprinnelige endepunktene kan bare brukes for Paper-dokumenter i forrige Paper-utgivelse.

Finn ut mer i API-overføringsveiledningen.

Hvor finner du innstillingene for Paper-administratorer etter 2020-utgaven av Paper?

Etter at et team har begynt å bruke 2020-utgaven av Dropbox Paper, kan teamadministratoren begrense teamets mulighet til å bruke Dropbox Paper.

Slik får du tilgang til 2020-utgaven av administratorinnstillingene for Paper:

1. Logg på dropbox.com med administratorpåloggingen din.
  2. Klikk Administratorverktøy.
  3. Klikk på Innstillinger
  4. Klikk på Apptillatelser.
  5. Søk etter Paper fra Dropbox for å se gjeldende tillatelser.
  6. Merk av i boksen for å vise Tillat, Blokker eller Tilbakestill til standard.

Tillat

• Gir samtlige teammedlemmer tilgang til å opprette og redigere Paper-dokumenter.

Blokker

• Deaktiverer muligheten til å opprette og redigere Paper-dokumenter for hele teamet. Teammedlemmene kan imidlertid fortsatt åpne og vise eksisterende Paper-dokumenter.
  • Fjerner Dropbox Paper fra rullegardinmenyen Opprett > Dokument.
  • Sørger for at teamet ditt ikke kan koble appen til Dropbox. Appen blir ikke frakoblet for teammedlemmer som allerede har den tilkoblet.
  • Eksisterende Paper-dokumenter er merket med Skrivebeskyttet øverst og kan ikke redigeres.

Tilbakestill til standard

• Følger standardtillatelsen for apper som er oppført i App Center
  • Du finner standardtillatelsen øverst på innstillingssiden Apptillatelser.

For flere detaljer om apptillatelser, kan du se hvordan du administrerer apper for Dropbox-teamet ditt.