Teamadministratorer: Vanlige spørsmål om 2020-utgaven av Dropbox Paper

Med 2020-utgaven av Dropbox Paper kan medlemmer av Dropbox Business-team lagre alle sine Paper-dokumenter i Dropbox Business-kontoene sine, sammen med de andre filene og mappene, i stedet for på paper.dropbox.com.

Denne artikkelen gir svar på vanlige spørsmål for teamadministratorer angående 2020-utgaven av Paper.

Hvis du vil se generelle vanlige spørsmål om 2020-utgaven av Paper, kan du besøke denne artikkelen.

Hva må teamadministratorer gjøre for 2020-utgaven av Dropbox Paper?

2020-utgaven av Dropbox Paper vil rulles ut til alle Dropbox-kundene de kommende månedene. Teamadministratorer og teammedlemmer vil motta en e-post fra Dropbox som gir beskjed om når teamene deres mottar den nye utgaven og eventuelle handlinger som anbefales.

Kan teamet mitt begynne å bruke 2020-utgaven med én gang?

Dropbox vil la brukerne velge å ta i bruk løsningen selv før den offisielle utgivelsen. Se etter nyheter om dette alternativet i e-posten din og i Dropbox-bloggen.

Kan teamet mitt velge å fortsette med å bruke den gamle utgaven i stedet?

Nei. Alle kunder vil snart bruke 2020-utgaven av Dropbox Paper.

Vil alle på teamet få 2020-utgaven samtidig?

Ja, fordi Paper-dokumenter kan være delt av forskjellige personer i bedriften, vil alle overføres samtidig.

Vil delingstillatelsene på Paper-dokumentene mine fortsatt være slik de er nå?

Besøk denne artikkelen hvis du vil finne grunnleggende informasjon om delingstillatelser for 2020-utgaven av Paper. Alle delingsinnstillinger på tvers av teamet vil påvirke Paper-dokumenter, fordi de vil behandles som vanlige Dropbox-filer.

Hvordan vil 2020-utgaven av Paper påvirke API-er og administrasjon av sikkerhet?

Administratorer trenger bare vedlikeholde ett sett med API-er for hele teamet siden Paper-dokumenter nå vil være vanlige Dropbox-filer. Administratorer kan bruke ett enkelt sett med endepunkter til å søke, dele og liste opp alle teamfiler. Finn ut mer i API-overføringsveiledningen.

Hvor finner du innstillingene for Paper-administratorer etter 2020-utgaven av Paper?

Etter at et team har begynt å bruke 2020-utgaven av Dropbox Paper, kan teamadministratoren begrense teamets mulighet til å bruke Dropbox Paper.

Slik får du tilgang til 2020-utgaven av administratorinnstillingene for Paper:

1. Logg deg på dropbox.com med administratorbrukernavnet og -passordet.
  2. Klikk Administratorverktøy.
  3. Klikk på Innstillinger
  4. Klikk på Apper for redigering av filer.

Ved siden av Dropbox Paper kan du klikke på Opprett og rediger og endre innstillingen til Skrivebeskyttet. Slik slår du av muligheten til å opprette og redigere Paper-dokumenter for hele teamet. Teammedlemmene kan imidlertid fortsatt åpne og vise eksisterende Paper-dokumenter.