Slik legger du til organisasjonstilpasset profilering for delte lenker eller filforespørsler

Oppdatert Feb 20, 2024
person icon

Denne funksjonen er tilgjengelig for kunder med Dropbox Professional, Essentials, Standard, Business, Advanced, Business Plus og Enterprise.

Med deling med profilering kan du tilpasse merkeelementer for å hjelpe til med å etablere din profesjonelle merkevare hos klientener.
highlight icon

Merk: Hvis du er medlem av en Dropbox-teamkonto, kan administratoren din kontrollere innstillingene for deling med merkevareprofilering for hele teamet ditt.

Slik konfigurerer du deling med merkevareprofilering

Dropbox Professional og Essentials

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren din (profilbilde eller initialer) øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på fanen Merkevarebygging.
  5. Legg til navnet på merkevaren og det tilhørende nettstedet:
    • Skriv inn navnet du vil at kundene skal se, i Merkevarenavn-feltet.
    • Hvis du vil, kan du legge til en kobling til nettstedet ditt.
      • Merk: Hvis det er angitt en kobling, blir brukeren omdirigert til nettstedet ved å klikke på logoen.
  6. Du kan også legge til koblinger til sosiale medier.
  7. Legg til logo og bakgrunn:
    • Klikk på Last opp en logo for å laste opp merkevarelogoen.
    • Klikk på Velg en bakgrunn for å velge en bakgrunnsfarge eller laste opp et bakgrunnsbilde.
  8. Velg når profileringen din vises ved å slå disse alternativene på eller av:
    • Dele filer og mapper
    • Filanmodninger
    • Filoverføringer
  9. Klikk på Lagre endringer.

Du kan bytte mellom forhåndsvisninger av valgene dine for varemerkeprofilering til høyre ved å klikke på Delt fil, Delt mappe, E-post, Filoverføring og Filanmodning.

Dropbox Standard, Business, Advanced, Business Plus og Enterprise

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren din (profilbilde eller initialer) øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på fanen Merkevarebygging.
  5. Klikk på Last opp en logo for å laste opp organisasjonens logo.
  6. Klikk på Velg en bakgrunn.  Du kan velge en farge, legge til en egendefinert farge eller laste opp et bilde.
  7. Klikk på Lagre endringer.
  8. Bytt mellom Delt fil, Delt mappe og E-post for å forhåndsvise visningene av profileringen din.
highlight icon

Merk: Logoer og bakgrunnsbilder vises bare når du deler presentasjoner, dokumenter eller bildefiler.

Slik redigerer du deling med profilering

Slik redigerer du deling med varemerkeprofilering:
  1. Logg på Dropbox.com
  2. Klikk på avataren din (profilbilde eller initialer) øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på fanen Merkevarebygging .
  5. Rediger merkenavnet og nettstedet ditt:
    • Rediger navnet du vil at klienten skal se, i Merkevarenavn-feltet.
    • Rediger eller slett koblingen til nettstedet ditt, hvis du vil.
      • Merk: Hvis det er angitt en kobling, vil klienten bli omdirigert til nettstedet ved å klikke på logoen.
  6. Rediger koblingene til sosiale medier, hvis du vil.
  7. Rediger logoen og bakgrunnen din:
    • Klikk på X øverst til høyre på firmalogoen for å endre eller fjerne logoen for merkevaren din.
    • Klikk på X øverst til høyre i Bakgrunnsbildet for å endre eller fjerne bildet som vises på velkomstskjermen.
  8. Velg når profileringen din vises ved å slå disse alternativene på eller av:
    • Dele filer og mapper
    • Filanmodninger
    • Filoverføringer
  9. Klikk på Lagre endringer.
highlight icon

Merknader:

• Kun teamadministratorer kan laste opp eller redigere logoer og bakgrunnsbilder via administratorverktøyet.
  • Teamadministrator kan sette innstillingen Medlemmer kan velge sin egen merkevarebygging til for å gi teammedlemmer de samme profileringsalternativene som Dropbox Professional-brukere.

Slik redigerer du deling med varemerkeprofilering:

1. Logg på dropbox.com med administratorpåloggingen din.
  2. Klikk på Administratorverktøy i sidestolpen til venstre.
  3. Klikk på Innstillinger i venstre sidestolpe.
  4. Klikk på Teamprofil under Konto.
  5. Under Ekstern varemerkeprofilering klikker du på Rediger eller Fjern ved siden av Bedriftslogo eller Bakgrunnsbilde for å gjøre endringer.
  6. Rull ned for å se forhåndsvisninger av delte filer, delte mapper og e-postvarsler.

Slik kan du dele med egen profilering

Dropbox Professional og Essentials

Den profesjonelle varemerkeprofileringen din vil bli inkludert hver gang du ber om eller sender filer og mapper fra Dropbox. Mottakeren vil se varemerkeprofileringen din i e-postvarsler og forhåndsvisninger. Hvis du har konfigurert nettstedskoblinger, vil mottakeren bli sendt til nettstedet ditt hvis de klikker på logobildet.

Dropbox Standard, Business, Advanced, Business Plus og Enterprise

Varemerkeprofileringen til bedriften din legges til hver gang du deler gjennom en direkte invitasjon. Det er bare å dele en fil eller mappe som normalt, og mottakeren vil da se profileringen i e-postvarslene sine. Hvis varemerkeprofileringen din består av et bakgrunnsbilde, vises dette bak forhåndsvisningen av filen eller mappen mottakeren ser på.