Slik sletter du Dropbox Backup

Oppdatert Mar 06, 2024
person icon

I denne artikkelen beskrives en funksjon som er tilgjengelig for kunder på alle Dropbox-abonnementer.

Før du sletter en sikkerhetskopi, må du sjekke følgende:

Slette sikkerhetskopiering av datamaskinen

Slik sletter du sikkerhetskopien på datamaskinen:

1. Klikk på Dropbox-ikonet på oppgavelinjen (Windows) eller menylinjen (Mac).
  2. Klikk på Synkroniser og sikkerhetskopier-fanen.
  3. Velg sikkerhetskopien du vil slette.
  4. Under Juster innstillingerklikker du på Slett.
  5. Velg Behold innhold i mapper på denne PC-en/Mac-en eller La innhold bli liggende i Dropbox.
    • Hvis du velger Behold innhold i mapper på denne PC-en/Mac-en, kan du finne filene og mappene du sluttet å sikkerhetskopiere i de opprinnelige mappene på datamaskinen din.
    • Hvis du velger La innhold bli liggende i Dropbox, blir nye filer du legger til i disse mappene, lagret i de opprinnelige mappene på datamaskinen din, mens filene og mappene du tidligere har sikkerhetskopiert til Dropbox med sikkerhetskopiering av datamaskinen, forblir i Dropbox-kontoen din. De vil være tilgjengelige via snarveier på datamaskinen din, i de opprinnelige mappene, kalt Mine filer i Dropbox
      • Obs! Hvis du ser Konfigurer i stedet, betyr det at sikkerhetskopiering av datamaskinen allerede er slått av.
  6. Klikk på Slett.

Slett datamaskinens sikkerhetskopi på den oppdaterte versjonen av Dropbox Backup

Slik sletter du sikkerhetskopien på datamaskinen på den oppdaterte versjonen av Dropbox Backup:

1. Klikk på Dropbox-ikonet på oppgavelinjen (Windows) eller menylinjen (Mac).
  2. Klikk på Synkroniser og sikkerhetskopier-fanen.
  3. Velg sikkerhetskopien du vil slette.
  4. Klikk på Slett sikkerhetskopi.

Slette sikkerhetskopiering av ekstern harddisk på den gamle versjonen av Backup

Slik sletter du sikkerhetskopi av ekstern harddisk på den gamle versjonen av Backup:

1. Klikk på Dropbox-ikonet på oppgavelinjen (Windows) eller menylinjen (Mac).
  2. Klikk på Synkroniser og sikkerhetskopier-fanen.
  3. Velg sikkerhetskopi av ekstern harddisk du vil slette.
  4. Under Juster innstillingerklikker du på Slett sikkerhetskopi.
  5. Klikk på Slett for å bekrefte avgjørelsen.

Slett sikkerhetskopi av ekstern harddisk på den oppdaterte versjonen av Backup

Slik sletter du sikkerhetskopi av ekstern harddisk på den oppdaterte versjonen av Backup:

1. Klikk på Dropbox-ikonet på oppgavelinjen (Windows) eller menylinjen (Mac).
  2. Klikk på Synkroniser og sikkerhetskopier-fanen.
  3. Velg sikkerhetskopi av ekstern harddisk du vil slette.
  4. Klikk på Slett sikkerhetskopi.