Je Dropbox Replay-instellingen beheren

Bijgewerkt Oct 16, 2023

Je kunt je Dropbox Replay-instellingen wijzigen om je e-mailmeldingen en bestandsactiviteit van Replay te beheren.

Instellingen voor Dropbox Replay-e-mailmeldingen wijzigen

highlight icon

Opmerkingen:

Je instellingen voor e-mailmeldingen van Replay wijzigen:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op het rastersymbool links bovenin.
  3. Klik in het menu op Replay.
    • Opmerking: Dropbox Replay wordt geopend in een nieuw tabblad.
  4. Klik op je avatar (profielfoto of initialen) in de rechterbovenhoek.
  5. Klik op Instellingen.
  6. Schakel e-mailmeldingen in of uit voor de volgende activiteit:
    • Alle e-mailmeldingen van Replay
    • Projectactiviteit:
      • Updates van projectleden, bijvoorbeeld wanneer een nieuwe gebruiker aan een project wordt toegevoegd
      • Nieuwe updates aan het materiaal, bijvoorbeeld wanneer een gebruiker een nieuw bestand aan een project toevoegt
    • Bestandsactiviteit
      • Opmerking bij je bestanden
      • Vermeldingen en antwoorden
      • Linkweergaven delen
      • Statusupdates
highlight icon

Opmerking: Je kunt e-mailmeldingen ook beheren door op Je meldingen bijwerken te klikken op een van de e-mailmeldingen van Replay.

Instellingen voor opmerkingen in Dropbox Replay wijzigen

Instellingen voor opmerkingen wijzigen:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik linksboven op het rasterpictogram.
  3. Klik in het menu op Replay.
    • Opmerking: Dropbox Replay wordt geopend in een nieuw tabblad.
  4. Klik op je avatar (profielfoto of initialen) in de rechterbovenhoek.
  5. Klik op Instellingen.
  6. Schakel in of uit:
    • Toon potlood wanneer je over het bestand beweegt
      • Als deze instelling is ingeschakeld, kun je rechtstreeks op je afbeelding of video tekenen met je cursor.
    • Audio- en videobestand pauzeren tijdens het typen van opmerkingen
    • Toon snelle reacties