Slik administrerer du Dropbox Replay-innstillingene dine

Oppdatert Oct 16, 2023

Du kan endre Dropbox Replay-innstillingene dine for å administrere e-varsler og filaktivitet for Replay.

Slik endrer du innstillingene for e-postvarsling i Dropbox Replay

highlight icon

Merknader:

Slik endrer du innstillingene for e-postvarsling i Replay:

1. Logg inn på dropbox.com.
  2. Klikk på ruteikonet øverst i venstre hjørne.
  3. Klikk på Replay i menyen som vises.
    • Merk: Dropbox Replay åpnes i en ny fane.
  4. Klikk på avataren din (profilbilde eller initialer) øverst til høyre.
  5. Klikk på Innstillinger.
  6. Slå e-postvarsler på eller av for følgende aktivitet:
    • Alle e-postvarsler for Replay
    • Prosjektaktivitet:
      • Oppdateringer om prosjektmedlemmer, som når en ny bruker legges til i et prosjekt
      • Oppdateringer om nytt innhold, som når en annen bruker legger til en ny fil i et prosjekt
    • Filaktivitet
      • Kommentarer på filene dine
      • Omtaler og svar
      • Del koblingsvisninger
      • Statusoppdateringer
highlight icon

Merk: Du kan også administrere e-postvarsler ved å klikke Oppdater varslinger på en hvilken som helst e-postvarling om Replay du mottar.

Slik endrer du innstillingene for Dropbox Replay-kommentarer

Slik endrer du innstillgene for kommentarer:

1. Logg inn på dropbox.com.
  2. Klikk på ruteikonet øverst til venstre.
  3. Klikk på Replay i menyen som vises.
    • Merk: Dropbox Replay åpnes i en ny fane.
  4. Klikk på avataren din (profilbilde eller initialer) øverst til høyre.
  5. Klikk på Innstillinger.
  6. Slå av eller på:
    • Vis blyant når du holder musepekeren over filen
      • Hvis denne innstillingene er slått på, vil du kunne tegne direkte på bildet eller videoen med markøren.
    • Sett lyd- og videofiler på pause når du skriver kommentarer
    • Vis hurtigreaksjoner