Een Paper-document delen

Je kunt Dropbox Paper-documenten op twee manieren delen met andere mensen:

• Gebruik de knop Uitnodigen bovenaan het document.
  • Verzend een link naar het document.

Delen met de knop Uitnodigen

1. Open het Paper-document dat je wilt delen.
  2. Klik op de blauwe knop Uitnodigen bovenaan het document.
  3. Voer het e‑mailadres in van een of meer personen met wie je het document wilt delen, en voeg eventueel een bericht toe.
  4. Klik op Kan bewerken om de toegangsmachtigingen te kiezen voor de gebruikers die je uitnodigt:
    • Met Kan opmerkingen toevoegen kun je anderen toestaan opmerkingen achter te laten bij je materiaal.
    • Met Kan bewerken kun je anderen toestaan je materiaal aan te vullen, te bewerken of te verwijderen, en anderen uit te nodigen voor het document.
  5. Klik op Verzenden

Opmerking: Ontvangers die nog geen Dropbox Paper-account hebben, wordt gevraagd een account te maken voordat ze het document kunnen bekijken.

Delen door een link te verzenden

Standaard kan iemand met wie je de link hebt gedeeld het bestand bewerken. Meer informatie over het wijzigen van deze instelling

1. Open het Paper-document dat je wilt delen.
  2. Klik op de knop Kopiëren (pictogram met kettingschakel) bovenaan het document.
  3. Plak de link in een e‑mail, chatbericht of tekst.

Wie kan mijn documenten bekijken?

Als je een privédocument maakt dat niet in een map staat, ben jij de enige persoon die het kan zoeken en bewerken, totdat je besluit het document te delen.

Als je een document in een map maakt, kunnen alle leden van die map je document openen, zoeken en bewerken.

Iedereen die de link naar je document heeft, kan het bewerken. Meer informatie over het wijzigen van deze instelling