Gebruikmaken van de MEDION + Dropbox-actie

Bijgewerkt Feb 28, 2024
person icon

In dit artikel wordt een functie beschreven die beschikbaar is voor Dropbox-gebruikers met een individueel abonnement.

Als je onlangs een MEDION-apparaat hebt gekocht, kom je mogelijk in aanmerking voor 100 GB extra Dropbox-opslagruimte gedurende 90 dagen nadat je gebruik hebt gemaakt van de actie. Deze extra opslagruimte uit de actie is een aanvulling op de 2 GB opslagruimte die is inbegrepen bij een gratis Dropbox Basic-abonnement.

Welke MEDION-apparaten komen in aanmerking voor de actie?

Deze actie is beschikbaar voor klanten die een apparaat van MEDION (onder Lenovo) hebben gekocht. Op in aanmerking komende MEDION-apparaten is vooraf een Dropbox-installatieclient geïnstalleerd.

Wie komt in aanmerking voor deze actie?

Deze aanbieding is beschikbaar voor alle klanten met een Dropbox Basic-, Plus-, Professional- of Essentials-abonnement die in het verleden geen gebruik hebben gemaakt van een MEDION-aanbieding.

Hoe lang is de actie met extra opslagruimte geldig?

De actieperiode loopt 90 dagen na gebruikmaking van je aanbieding.

Hoe kan ik gebruikmaken van de extra opslagruimte op mijn MEDION-apparaat?

1. Klik op het Dropbox-pictogram in de taakbalk om Dropbox te installeren op je in aanmerking komende MEDION-apparaat.
  2. Registreer je voor een nieuw Dropbox-account of meld je aan bij je bestaande Dropbox-account.

De extra opslagruimte uit de actie wordt automatisch toegepast op je Dropbox-account.

Hoeveel tijd heb ik om gebruik te maken van de actie met extra opslagruimte?

Er is momenteel geen vervaldatum voor deze aanbieding. Je extra opslagruimte is echter slechts 90 dagen na inwisseling beschikbaar.

Als ik verschillende apparaten heb gekocht die voor de actie in aanmerking komen, kan ik dan verschillende keren van dezelfde aanbieding gebruikmaken?

Nee. Voor elk Dropbox-account kan slechts één keer gebruik worden gemaakt van een bepaalde actie.

Kan ik de opslagruimte uit de actie overzetten naar een ander Dropbox-account?

Nee. De opslagruimte uit de actie is niet overdraagbaar na gebruikmaking van de actie.

Geldt de actie ook voor een opnieuw ingericht of gebruikt apparaat?

Nee. De opslagruimte uit de actie is alleen beschikbaar voor de oorspronkelijke koper van het nieuwe, in aanmerking komende apparaat.

Waarom kom ik niet in aanmerking voor gebruikmaking van de opslagruimte uit de actie?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je niet in aanmerking komt voor gebruikmaking van deze actie:

• Je hebt in het verleden al eens gebruikgemaakt van een MEDION-aanbieding.
  • Je hebt je MEDION-apparaat tweedehands of refurbished gekocht. Mogelijk heeft de vorige eigenaar gebruikgemaakt van de actie die aan het apparaat is gekoppeld.
  • De Dropbox-app is niet standaard geïnstalleerd op je apparaat.
  • Je apparaat komt niet in aanmerking vanwege uitzonderingen voor bepaalde landen of verkooppunten.

Hoe weet ik of het gelukt is gebruik te maken van de actie?

Je kunt eenvoudig controleren of de opslagruimte uit de actie al is toegevoegd. Ga hiervoor naar je accountpagina en klik op Alle verdiende opslagruimte weergeven.

Hoe controleer ik wanneer de extra opslagruimte uit de actie vervalt?

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op je avatar (profielfoto of initialen) in de rechterbovenhoek.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik op Abonnement.
  5. Onder Meer opslagruimte verdienen staat deze actie, samen met de vervaldatum.

Wat gebeurt er wanneer mijn extra opslagruimte uit de actie verloopt?

Wanneer de actie verloopt, gaat je opslagruimte terug naar de grootte die deze had voordat de actie werd toegepast.

highlighter icon

Opmerking: Als de hoeveelheid opslagruimte die je gebruikt de nieuwe opslaglimiet overschrijdt, kun je geen nieuwe foto's, video's en documenten meer opslaan in Dropbox. Meer informatie over wat er met je bestanden gebeurt als je de opslaglimiet overschrijdt.

Aanvullende voorwaarden bij de aanbieding van Dropbox en Medion (100 GB)

Medion biedt je in samenwerking met Dropbox gratis voor 90 dagen 100 GB extra opslagruimte bij Dropbox aan (de 'Aanbieding'). Voordat je je opslagruimte claimt, moet je de algemene voorwaarden van deze actie ('Aanbiedingsvoorwaarden') begrijpen. De Aanbiedingsvoorwaarden vormen een aanvulling op de standaard voorwaarden, het beleid voor acceptabel gebruik en het privacybeleid van Dropbox (onze 'Standaardvoorwaarden') die van toepassing zijn op je gebruik van de Dropbox-services. Door aanspraak te maken op de Aanbieding, gaat je akkoord met deze Aanbiedingsvoorwaarden in aanvulling op onze Standaardvoorwaarden. Woorden die hier met een hoofdletter zijn geschreven, maar niet zijn gedefinieerd, hebben de betekenis die eraan is gegeven in onze Standaardvoorwaarden.

Geschiktheid Aanbieding

Deze Aanbieding geldt voor nieuwe Dropbox-gebruikers die een nieuw en in aanmerking komend Medion-apparaat kopen en registreren. Van de Aanbieding kan slechts eenmaal per apparaat gebruik worden gemaakt. De Aanbieding kan niet worden geclaimd voor een refurbished, tweedehands of gewist en hersteld apparaat, en geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen. Deze Aanbieding is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar. De Aanbieding is niet beschikbaar in Cuba, Iran, Noord-Korea, de regio van de Krim, waaronder Sebastopol, Rusland, Wit-Rusland, de Volksrepublieken Donetsk en Loehansk, en Syrië, of andere landen waar de Dropbox-service niet beschikbaar is, wettelijk beperkt is of onderworpen is aan belasting.

Toekenning van de 100 GB opslagruimte

De extra 100 GB opslagruimte uit deze actie is een aanvulling op het basisquotum van 2 GB dat elke Dropbox-gebruiker krijgt, en op eventuele andere opslagruimte die je hebt verdiend door Dropbox aan te bevelen bij vrienden, de 'Aan de slag'-stappen te voltooien of andere specifieke acties uit te voeren (gezamenlijk je 'Permanente quotum'). Na afloop van de aanbiedingstermijn van 90 dagen wordt je Permanente quotum weer van kracht.

Nadat de aanbieding van 90 dagen is verlopen

Als de hoeveelheid opgeslagen gegevens in je Dropbox aan het einde van de actieperiode de limiet van je Permanente quotum overschrijdt, kun je geen bestanden meer toevoegen aan je Dropbox en wordt synchronisatie met je Apparaat (en eventuele andere apparaten) stopgezet. Je kunt dit op elk gewenst moment oplossen door te upgraden, of door net zoveel bestanden uit je Dropbox online te verwijderen tot de gebruikte opslagruimte weer onder de limiet van je Permanente quotum zit, of door te upgraden. Als je ervoor kiest een upgrade uit te voeren, krijg je meer opslagruimte toegewezen en kun je gebruikmaken van andere geavanceerde functies.

Mocht je ervoor kiezen niet te upgraden, dan sturen we een e-mail naar het e-mailadres dat aan je account is gekoppeld en vragen we je je bestanden te verwijderen of te verplaatsen, zodat je account weer binnen je Permanente quotum komt. Wanneer je dit niet doet binnen een redelijke termijn na verzending van deze kennisgevingsmail (binnen 60 dagen), dan behoudt Dropbox zich het recht voor je gehele account op te schorten of definitief te verwijderen, samen met alle opgeslagen gegevens, inclusief gegevens die binnen je Permanente quotum vallen.

Installatie van software

Door je aan te melden voor een nieuw Dropbox-account of je aan te melden bij je bestaande Dropbox-account, ga je ermee akkoord dat de Dropbox-client op je apparaat wordt geïnstalleerd, inclusief een snelkoppeling op je bureaublad. De Dropbox-installatie vindt op de achtergrond plaats en de hoeveelheid tijd die nodig is, kan variëren op basis van de snelheid van je internetverbinding. Je bent verantwoordelijk voor eventuele kosten voor internetgebruik in verband met het downloaden van de Dropbox-client.