Innløse MEDION + Dropbox-kampanjen

Oppdatert Feb 28, 2024
person icon

Denne artikkelen beskriver en funksjon som er tilgjengelig for Dropbox-brukere på et individuelt abonnement.

Hvis du nylig har kjøpt en MEDION-enhet, kan du være kvalifisert for ytterligere 100 GB Dropbox-lagringsplass i 90 dager etter innløsning. Kampanjeplassen kommer i tillegg til 2 GB med lagringsplass som er inkludert i et gratis Dropbox Basic-abonnement.

Hvilken MEDION-enhet er kvalifisert for kampanjen?

Dette kampanjetilbudet er tilgjengelig for kunder som har kjøpt en enhet fra MEDION (under Lenovo). Kvalifiserte MEDION-enheter er forhåndslastet med en Dropbox-installasjonsklient.

Hvem er kvalifisert for denne kampanjen?

Dette tilbudet er tilgjengelig for alle kunder på abonnementene Dropbox Basic, Plus, Professional og Essentials som ikke har løst inn et MEDION-tilbud tidligere.

Hvor lenge varer kampanjeplassen?

Kampanjeperioden varer i 90 dager etter at du har løst inn tilbudet ditt.

Hvordan innløse jeg den salgsfremmende lagringsplass på min MEDION enhet?

1. Klikk på Dropbox-ikonet i oppgavelinjen for å installere Dropbox på din kvalifiserte MEDION-enhet.
  2. registrer deg for en ny Dropbox-konto eller logg på din eksisterende Dropbox-konto.

Kampanjelagringsplass vil automatisk bli brukt på din Dropbox-konto.

Hvor lang tid har jeg på meg til å innløse kampanjeplassen?

Det er for øyeblikket ingen utløpsdato for dette tilbudet. Din kampanjelagringsplass vil imidlertid kun være tilgjengelig i 90 dager etter innløsning.

Kan jeg benytte meg av samme tilbud flere ganger dersom jeg har kjøpt flere enheter som er kvalifisert for kampanjen?

Nei. Hver enkelt Dropbox-konto kan bare løse inn samme type kampanjetilbud én gang.

Kan jeg overføre kampanjeplassen til en annen Dropbox-konto?

Nei. Kampanjelagringsplass er ikke overførbar ved innløsning.

Kan jeg få kampanjen på en forbedret eller brukt enhet?

Nei. Kampanjeplassen er bare tilgjengelig for den opprinnelige kjøperen av en ny berettiget enhet.

Hvorfor er jeg ikke kvalifisert til å løse inn kampanjeplassen?

Det kan være en rekke årsaker til at du ikke er kvalifisert for å innløse denne kampanjen:

• Du har løst inn et MEDION-tilbud tidligere.
  • Du kjøpte en MEDION-enhet som andre har eid eller som har blitt fornyet. Den forrige eieren kan ha innløst kampanjen knyttet til enheten i dette tilfellet.
  • Dropbox-appen var ikke forhåndsinnlastet på enheten din.
  • Din MEDION-enhet er ikke kvalifisert på grunn av ekskluderinger av land eller forhandlere.

Hvordan sjekker jeg om jeg har løst inn kampanjen?

Hvis du vil bekrefte kampanjeplassen din, går du til kontosiden. Der klikker du på Vis all opptjent plass.

Hvordan sjekker jeg når kampanjeplassen min utløper?

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren din (profilbilde eller initialer) øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Abonnement.
  5. Under Få mer plass ser du denne kampanjen og utløpsdatoen.

Hva skjer når kampanjeplassen min utløper?

Når kampanjetilbudet utløper, går lagringsplass tilbake til størrelsen den var før kampanjen ble brukt.

highlighter icon

Merk: Hvis mengden lagringsplass du bruker overskrider den nye lagringsplassgrensen, vil du ikke lenger kunne lagre nye bilder, videoer og dokumenter (foretrukket; dok om nødvendig til Dropbox. Finn ut hva som skjer med filen din når du er over lagringsplassgrensen.

Tilbud fra Dropbox og Medion (100 GB), tilleggsvilkår

Medion har gått sammen med Dropbox for å gi deg 100 GB ekstra Dropbox-plasser i 90 dager uten belastet («Tilbudet»). Før du gjør krav på plassen, må du forstå vilkårene og betingelsene for denne kampanjen («Vilkår for tilbud»). Vilkårene for tilbudet kommer i tillegg til standardvilkårene og -betingelsene, retningslinjene for akseptabel bruk og retningslinjene for personvern (våre «Standardvilkår») for Dropbox som regulerer bruken av tjenestene som Dropbox tilbyr. Ved gjøre krav på dette tilbudet, godtar du vilkårene for tilbudet i tillegg til standardvilkårene våre. Vilkår med store bokstaver som brukes her, men som ikke er definert, har betydningen som er gitt dem i standardvilkårene våre.

Tilbudets gyldighet

Dette tilbudet er åpent for nye Dropbox-brukere som kjøper og registrerer en ny og kvalifisert Medion-enhet. Tilbudet kan bare løses inn én gang per enhet. Tilbudet kan ikke benyttes for en renovert, brukt, eller tømt og gjenopprettet enhet, og kan ikke kombineres med andre tilbud. Tilbudet gjelder bare for deg, og er ikke overførbart. Tilbudet er ikke tilgjengelig i Cuba, Iran, Nord-Korea, regionen Krim, inkludert Sevastopol, Russland, Hviterussland, Folkerepublikkene Donetsk og Lugansk, og Syria, eller andre land der Dropbox-tjenesten ikke er tilgjengelig, begrenset av lov, eller skattepliktig.

Tildeling av 100 GB

Tilbudet på 100 GB kommer i tillegg til startkvoten på 2 GB som alle Dropbox-brukere får, samt annen plass du kan ha fått ved å henvise venner, fullføre Komme i gang eller utføre andre angitte handlinger (samlebetegnelse «Permanent kvote»). Ved utgangen av tilbudsperioden på 90 dager, vil tildelt plass stilles tilbake til permanent kvote.

Etter at 90-dagers tilbudet utløper

Hvis dataene du har lagret i Dropbox overgår permanent kvote ved utgangen av tilbudsperioden, vil du ikke lenger kunne legge til filer i Dropbox, og enhetene vil ikke lenger bli synkronisert. Du kan fikse dette når som helst ved enten å slette filer i Dropboxen din på nett, helt til mengden data du lagrer er under den permanente kvoten din, eller ved å oppgradere. Hvis du oppgraderer, vil du få mer lagringsplass og andre avanserte funksjoner.

Hvis du velger å ikke oppgradere, sender vi en e-post til e-postadressen som er tilknyttet kontoen din og ber deg om å slette eller flytte filer for å få kontoen innenfor den permanente kvoten. Hvis du ikke gjør dette innen rimelig tid etter at vi har sendt dette e-postvarselet (minst innen 60 dager), forbeholder Dropbox seg retten til å suspendere eller slette hele kontoen og alle lagrede data, inkludert data som er innenfor den permanente kvoten.

Programvareinstallasjon

Når du registrerer deg for en ny Dropbox-konto eller logger på en eksisterende Dropbox-konto, godtar du installasjon av Dropbox-klienten på enheten din, inkludert en snarvei på skrivebordet. Dropbox-installasjonen vil foregå i bakgrunnen, og hvor lang tid den tar kan variere avhengig av hastigheten på internettforbindelsen. Du er ansvarlig for utgifter for internettbruk knyttet til nedlastning av Dropbox-klienten.