Så här löser du in MEDION + Dropbox-erbjudandet

Uppdaterat Feb 28, 2024
person icon

I den här artikeln beskrivs en funktion som är tillgänglig för Dropbox-användare med en individuell plan.

Om du nyligen har köpt en MEDION-enhet kan du vara berättigad till ytterligare 100 GB Dropbox-lagringsutrymme i 90 dagar efter inlösen. Kampanjen för lagringsutrymme gäller i tillägg till de 2 GB lagringsutrymme som ingår i en kostnadsfri Dropbox Basic-plan.

Vilka MEDION-enheter är berättigade till kampanjen?

Detta kampanjerbjudande är tillgängligt för kunder som har köpt en enhet från MEDION (under Lenovo). Berättigade MEDION-enheter har förinstallerats med en Dropbox-installationsklient.

Vem är berättigad till denna kampanj?

Detta erbjudande är tillgängligt för alla kunder med Dropbox Basic-, Plus-, Professional- och Essentials-planer som inte har löst in ett MEDION-erbjudande tidigare.

Hur länge gäller kampanjen för lagringsutrymme?

Kampanjperioden varar i 90 dagar efter att du löst in ditt erbjudande.

Hur löser jag in kampanjlagringsutrymmet på min MEDION-enhet?

1. Installera Dropbox på den kvalificerade MEDION-enheten genom att klicka på Dropbox-ikonen i aktivitetsfältet.
  2. Registrera dig för ett nytt Dropbox-konto eller logga in på ett befintligt konto.

Kampanjlagringsutrymmet kommer automatiskt att läggas till i ditt Dropbox-konto.

Hur lång tid har jag på mig att lösa in kampanjlagringsutrymmet?

Det finns för närvarande inget utgångsdatum för detta erbjudande. Ditt lagringsutrymme kommer dock endast att vara tillgängligt i 90 dagar efter inlösen.

Kan jag lösa in samma erbjudande flera gånger om jag köpt ett flertal enheter som är kvalificerade för kampanjen?

Nej. Varje Dropbox-konto kan endast lösa in samma typ av kampanj en gång.

Kan jag överföra mitt kampanjlagringsutrymme till ett annat Dropbox-konto?

Nej, kampanjlagringsutrymmet kan inte överlåtas vid inlösen.

Kan jag ta del av kampanjen på en renoverad eller begagnad enhet?

Nej. Kampanjlagringsutrymmet finns endast tillgängligt för den ursprungliga köparen av den nya, kvalificerade enheten.

Varför är jag inte berättigad till att lösa in kampanjlagringsutrymmet?

Det kan finnas många anledningar till att du inte är kvalificerad att lösa in kampanjen:

• Du har tidigare löst in ett MEDION-erbjudande.
  • Du köpte din MEDION-enhet begagnad eller renoverad. Den tidigare ägaren kan i detta fall ha löst in den kampanj som är kopplad till enheten.
  • Dropbox-applikationen har inte förinstallerats på din enhet.
  • MEDION-enheten kvalificerar inte på grund av exkludering av land eller återförsäljare.

Hur kan jag se om jag har löst in kampanjen på rätt sätt?

Du kan se ditt kampanjlagringsutrymme genom att gå till din kontosida och klicka på Visa allt intjänat lagringsutrymme.

Hur kan jag se när mitt kampanjlagringsutrymme går ut?

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på din avatar (profilbild eller initialer) längst upp till höger.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Klicka på Plan.
  5. Under Tjäna mer lagringsutrymme kan du se kampanjen med utgångsdatum.

Vad händer när mitt kampanjlagringsutrymme går ut?

När erbjudandet löper ut återgår ditt lagringsutrymme till den storlek det hade innan erbjudandet började gälla.

highlighter icon

Obs! Om mängden lagringsutrymme du använder överskrider den nya gränsen för lagringsutrymme kommer du inte längre att kunna spara nya foton, videor och dokument till Dropbox. Läs om vad som händer med dina filer när du ligger över lagringsgränsen.

Kompletterande villkor för Dropbox och Medion-erbjudandet (100 GB)

Medion har inlett ett samarbete med Dropbox för att ge dig 100 GB extra Dropbox-lagringsutrymme under 90 dagar helt kostnadsfritt (”Erbjudandet”). Innan du gör anspråk på lagringsutrymmet bör du förstå villkoren för denna kampanj (”Villkor för erbjudandet”). Villkoren för erbjudandet är utöver Dropbox standardvillkor, policy för godtagbar användning och sekretesspolicy (våra ”Standardvillkor”) som styr din användning av Dropbox tjänster. Genom att lösa in erbjudandet godkänner du dessa villkor, samt våra standardvillkor. Termer i versaler som används här men inte definieras har samma innebörd som i våra standardvillkor.

Behörighet till erbjudandet

Erbjudandet gäller för nya Dropbox-användare som köper och registrerar en ny och berättigad Medion-enhet. Erbjudandet kan endast lösas in en gång per enhet. Erbjudandet gäller inte på en renoverad, använd, eller raderad och återskapad enhet och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Erbjudandet gäller endast dig och kan inte överföras. Erbjudandet gäller inte i Kuba, Iran, Nordkorea, regionen Krim inklusive Sevastopol, Ryssland, Vitryssland, Folkrepublikerna Donetsk och Luhansk, Syrien eller något annat land där Dropbox-tjänsten inte är tillgänglig, begränsad enligt lag eller föremål för beskattning.

Gåva på 100 GB

Erbjudandet på 100 GB lagringsutrymme gäller utöver basutrymmet på 2 GB som alla Dropbox-användare får, samt annat lagringsutrymme som kan ha tjänat in genom att hänvisa vänner, slutföra Komma igång- eller andra åtgärder (din samtliga ”Permanenta kvot”). Efter att den 90 dagar långa kampanjperioden avslutats återgår ditt lagringsutrymme till din permanenta kvot.

Efter att erbjudandet på 90 dagar upphör

Om de data du lagrat i Dropbox överskrider din permanenta kvot i slutet av kampanjperioden kommer du inte längre att kunna lägga till filer i din Dropbox och dina enheter synkas inte längre. Du kan när som helst åtgärda detta genom att antingen radera filer i Dropbox online tills lagringsutrymmet ligger under den permanenta kvoten, eller genom att uppgradera. Om du uppgraderar ökar du allokeringen av lagringsutrymme och får dessutom andra avancerade funktioner.

Om du väljer att inte uppgradera skickar vi ett meddelande till e-postadressen som är kopplad till ditt konto och ber dig att radera eller flytta dina filer för att hålla kontot inom din permanenta kvot. Gör du inte detta inom en rimlig tid efter att vi skickar detta e-postmeddelande (minst 60 dagar), förbehåller sig Dropbox rätten att tillfälligt eller permanent ta bort hela kontot tillsammans med alla lagrade data, inklusive data inom din permanenta kvot.

Installation av programvara

Genom att registrera dig för ett nytt Dropbox-konto eller logga in på ditt befintliga Dropbox-konto godkänner du att Dropbox-klienten installeras på din enhet, inklusive en genväg på skrivbordet. Dropbox-installationen sker i bakgrunden och den tid som behövs kan variera beroende på din internetanslutnings hastighet. Du ansvarar för eventuella internetanvändningsavgifter i samband med nedladdningen av Dropbox-klienten.