Sådan indløser du MEDION + Dropbox-kampagnen

Opdateret Feb 28, 2024
person icon

I denne artikel beskrives en funktion, der er tilgængelig for Dropbox-brugere med en individuel plan.

Hvis du for nylig har købt en MEDION-enhed, kan du være berettiget til yderligere 100 GB Dropbox lagerplads i 90 dage efter indløsningen. Denne kampagneplads er ud over de 2 GB lagerplads, der er inkluderet i en gratis Dropbox Basic-plan.

Hvilke MEDION-enheder er berettiget til kampagnen?

Dette kampagnetilbud er tilgængeligt for kunder, der har købt en enhed fra MEDION (under Lenovo). På kvalificerede MEDION-enheder er der forudindlæst et Dropbox-installationsprogram.

Hvem er kvalificeret til denne kampagne?

Dette tilbud er tilgængeligt for alle kunder med Dropbox Basic, Plus, Professional eller Essentials, som ikke tidligere har indløst et MEDION-tilbud.

Hvor længe er kampagnelagerpladsen gyldig?

Kampagneperioden varer 90 dage efter indløsning af dit tilbud.

Hvordan indløser jeg kampagnelagerpladsen på min MEDION-enhed?

1. Klik på Dropbox-ikonet på proceslinjen for at installere Dropbox på din kvalificerede MEDION-enhed.
  2. Tilmeld dig en ny Dropbox-konto, eller log på din eksisterende Dropbox-konto.

Kampagnelagerpladsen bliver automatisk overført til din Dropbox-konto.

Hvor lang tid har jeg til at indløse kampagnelagerpladsen?

Der er i øjeblikket ingen udløbsdato på dette tilbud. Din kampagnelagerplads vil dog kun være tilgængelig i 90 dage efter indløsning.

Hvis jeg køber flere enheder, som er omfattet af kampagnen, kan jeg så indløse det samme tilbud flere gange?

Nej. Den samme type kampagnetilbud kan kun indløses én gang pr. Dropbox-konto.

Kan jeg overføre min kampagneplads til en anden Dropbox-konto?

Nej, kampagnelagerpladsen kan ikke overdrages ved indløsning.

Kan jeg benytte kampagnen på en istandsat eller brugt enhed?

Nej. Kampagnelagerpladsen er kun tilgængelig for den oprindelige køber af den nye, kvalificerede enhed.

Hvorfor er jeg ikke kvalificeret til at indløse kampagnelagerpladsen?

Der kan være forskellige grunde til, at du ikke er kvalificeret til at indløse denne kampagne:

• Du har tidligere indløst et MEDION-tilbud.
  • Du har købt din MEDION-enhed brugt eller renoveret. Den tidligere ejer kan i dette tilfælde have indløst den kampagne, der er forbundet med enheden.
  • Dropbox-appen var ikke forudinstalleret på din enhed.
  • Din MEDION-enhed er ikke kvalificeret på grund af udelukkelser af land eller forhandler.

Hvordan kan jeg se, om det lykkedes mig at indløse kampagnetilbuddet?

Du kan bekræfte din kampagnelagerplads ved at gå til din kontoside og klikke på Vis al optjent plads.

Hvordan kan jeg se, hvornår min kampagneplads udløber?

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Plan.
  5. Under Optjen mere plads kan du se kampagnen og udløbsdatoen.

Hvad sker der, når min kampagnelagerplads udløber?

Når kampagnetilbuddet udløber, vil du have samme lagerplads, som før du indløste kampagnen.

highlighter icon

Bemærk! Hvis du bruger mere end den nye grænse for lagerplads, kan du ikke længere gemme nye billeder, videoklip og dokumenter i Dropbox. Læs om, hvad der sker med dine filer, når du overskrider grænsen for lagerplads.

Dropbox og Medion-tilbud (100 GB): Supplerende vilkår og betingelser

Medion har indgået et samarbejde med Dropbox om at give dig 100 GB ekstra Dropbox-lagerplads i 90 dage uden betaling ("tilbuddet"). Før du gør krav på din plads, bør du forstå de vilkår og betingelser, der gælder for denne kampagne ("Tilbudsvilkår"). Tilbudsvilkårene er i tillæg til Dropbox' standardvilkår og -betingelser, politikken for acceptabel brug og persondatapolitikken (vores "standardvilkår"), der regulerer din brug af Dropbox-tjenesterne. Når du indløser tilbuddet, accepterer du disse vilkår i tillæg til vores standardvilkår. Eventuelle begreber, der ikke er defineret heri, har den betydning, der er angivet i vores standardvilkår.

Berettigelse til tilbuddet

Dette tilbud er åbent for nye Dropbox-brugere, der køber og registrerer en ny og kvalificeret Medion-enhed. Tilbuddet kan kun indløses én gang pr. enhed. Tilbuddet kan ikke indløses for en renoveret, brugt eller slettet og gendannet enhed og kan ikke kombineres med andre tilbud. Tilbuddet er dit personlige tilbud og kan ikke overdrages. Tilbuddet er ikke tilgængeligt i Cuba, Iran, Nordkorea, Krim-regionen inklusive Sevastopol, Rusland, Hviderusland, folkerepublikkerne Donetsk og Luhansk og Syrien eller andre lande, hvor Dropbox-tjenesten ikke er tilgængelig, begrænset ved lov eller underlagt skat.

Tildeling af 100 GB plads

Kampagnepladsen på 100 GB er et supplement til basiskvoten på 2 GB, der tildeles til hver Dropbox-bruger, samt anden plads, som du har optjent ved at henvise venner, gennemføre Sådan kommer du i gang eller ved at udføre andre angivne handlinger (under et din "permanente kvote"). Når kampagneperioden på 90 dage udløber, ændres din tildelte plads tilbage til din permanente kvote.

Når tilbuddet udløber efter 90 dage

Hvis de data, du opbevarer i Dropbox, når kampagneperioden er slut, overstiger din permanente kvote, kan du ikke længere føje filer til din Dropbox, og dine enheder synkroniseres ikke længere. Det kan du når som helst ændre på ved at slette filer i din Dropbox på nettet, indtil din brugte lagerplads er under din permanente kvote, eller ved at opgradere. Hvis du opgraderer, tildeles du mere plads og får adgang til avancerede funktioner.

Hvis du vælger ikke at opgradere, sender vi en e-mail til dig på den e-mailadresse, der er knyttet til din konto, og vi beder dig slette eller flytte dine filer for at bringe pladsforbruget på din konto inden for din permanente kvote. Hvis du ikke gør dette inden for en rimelig tid, efter at vi har sendt e-mailen med denne meddelelse (mindst 60 dage), forbeholder Dropbox sig retten til at suspendere eller slette hele din konto og alle dine gemte data permanent, herunder data der er inden for din permanente kvote.

Softwareinstallation

Ved at oprette en ny Dropbox-konto eller logge på din eksisterende Dropbox-konto accepterer du at få Dropbox-klienten installeret på din enhed, herunder en genvej på dit skrivebord. Dropbox-installationen foregår i baggrunden, og den tid, det tager, kan variere afhængigt af hastigheden på din internetforbindelse. Du er ansvarlig for eventuelle gebyrer for internetbrug i forbindelse med download af Dropbox-klienten.