Finns det en gräns för hur många enheter jag kan koppla till kontot?

Basic-användare har en gräns på tre enheter från mars 2019.

Användare av Plus och Professional kan koppla så många enheter som behövs.

Business-användare kan koppla så många enheter de behöver, men Dropbox Business-administratörer för Advanced och Enterprise kan begränsa antalet enheter som deras team kan koppla.

Läs mer om kopplade enheter.

Vad gör jag om min gräns för antalet enheter har uppnåtts?

Är du användare av Basic och har kopplat fler än tre enheter före mars 2019 fortsätter alla de enheterna att vara kopplade.

Skulle du däremot vilja koppla en ny enhet (eller på nytt koppla en tidigare kopplad enhet) måste du koppla från alla nuvarande kopplade enheter (till färre än tre). Därefter kan du koppla nya enheter (upp till tre).

Läs om hur man kopplar och kopplar från enheter.

Uppgradera ditt Dropbox-konto om du vill kunna koppla fler än tre enheter.

Är du ny på Dropbox?

Oavsett om du precis börjat använda Dropbox eller bara behöver lite repetition kan du få största möjliga nytta av ditt Dropbox-konto genom att använda vår självguidade utbildning eller våra virtuella, instruktörsledda kurser.