Koppla eller koppla från en enhet så här:

När du laddar ner Dropbox-programmet (mobilappen  eller datorklienten) på enheten och loggar in kopplas den enheten till ditt konto.

Obs! En enhet är inte kopplad om du loggade in på dropbox.com i webbläsaren, men inte i appen.

Basic-användare har en gräns på tre kopplade enheter.

Var kan jag se en lista över mina kopplade enheter?

Visa en lista över dina kopplade enheter på dropbox.com:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på din profilbild (eller den grå cirkeln) längst upp till höger.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Klicka på fliken Säkerhet .
  5. Dina kopplade enheter visas under Enheter.

Hur tar jag bort en koppling till en enhet från mitt Dropbox-konto?

Koppla från en enhet från Dropbox-kontot:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på din profilbild (eller den grå cirkeln) längst upp till höger.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Klicka på fliken Säkerhet .
  5. Dina kopplade enheter visas under Enheter.
  6. Klicka på X bredvid den enhet du vill koppla från.

Om du i stället vill radera Dropbox-mappen och synkade filer från en enhet kan du fjärradera enheten.

Vad händer när en enhet kopplas från?

När du kopplar från en enhet kan du enkelt koppla den igen genom att logga in igen i Dropbox-appen på den enheten.

Om du kopplar från en dator från Dropbox-kontot:

• Loggas du ut från Dropbox-programmet på den enheten
  • Dropbox-mappen och alla filer som synkades lokalt finns kvar på enheten, men ändringar av dem från Dropbox-kontot synkas inte längre
  • Alla filer som ställdes in som enbart online (med funktionen smart synkning) öppnas inte på enheten

Om du kopplar från en mobil enhet från Dropbox-kontot:

• Loggas du ut från Dropbox-appen på den enheten och offline-filerna går inte att öppna