Dropbox-stöd för macOS 12.3

Användare på macOS 12.2 kan se en kompatibilitetsvarning om Dropbox systemtillägg. Dropbox fungerar fortfarande som förväntat och du kan ignorera den här varningen genom att klicka på OK.

Dropbox arbetar aktivt med fullt stöd för macOS 12.3 (Monterey) och senare. En privat betaversion finns för närvarande tillgänglig för utvalda användare. Om du är intresserad av att gå med kan du aktivera tidiga versioner för att meddelas när du är kvalificerad.

Om du väljer att uppdatera till macOS 12.3 kan du ha problem med att öppna filer som är enbart online i tredjepartsprogram på din Mac. Som en tillfällig lösning kan du öppna filer som är enbart online direkt i Finder.

​​Obs! I macOS 12.3 visas filer som endast finns online som noll byte stora.

Hur man öppnar filer när de är enbart online

Obs! Filer som enbart är online har en molnikon bredvid sig.

Så här öppnar du filer som är enbart online:

1. Öppna Dropbox-mappen i Finder.
  2. Dubbelklicka på filen du vill öppna.
  3. Filen kommer att laddas ner i din Dropbox-mapp och öppnas i ett nytt fönster.

Så här gör du en fil som är enbart online tillgänglig för att öppnas i tredjepartsprogram:

1. Öppna Dropbox-mappen i Finder.
  2. Högerklicka på filen du vill ha tillgänglig.
  3. Klicka på Gör tillgänglig offline.
  4. Filen kommer att laddas ner i din Dropbox-mapp och kan öppnas via alla tredjepartsprogram.

När en fil som är enbart online har laddats ner i Dropbox kommer molnikonen att ändras till en grön bock.