Dropbox support för macOS i File Provider

Uppdaterat Jun 07, 2024
person icon

Den här artikeln beskriver en uppdatering som finns tillgänglig för alla Dropbox-planer.

Dropbox fortsätter att lansera fullt stöd för macOS 12.5 och senare. Dropbox för macOS i File Provider är vår senaste uppdatering som använder Apples uppdaterade File Provider-API och åtgärdar problem relaterade till att öppna filer som är enbart online i program från tredje part. Den uppdaterade upplevelsen är mer integrerad med macOS och har ett par ändringar som krävs av API.

Dropbox arbetar aktivt med att bevara tillförlitligheten och kvaliteten i vår synkningsupplevelse med dessa ändringar. De flesta kunder är nu berättigade till Dropbox för macOS i File Provider.

Så här kontrollerar du om du är berättigad till uppdatering till Dropbox för macOS i File Provider:

1. Klicka på Dropbox-ikonen i menyfältet längst upp till höger på skärmen.
  2. Klicka på dina initialer i övre högra hörnet.
  3. Klicka på Preferenser.
  4. Klicka på fliken Synka.
  5. Klicka på Kom igång.

Om du inte är kvalificerad för uppdateringen kommer du att se ”Du är inte berättigad till den nya Dropbox på macOS i File Provider just nu” under Dropbox-mappens uppdateringar i fliken Synkning.

Om du redan är på Dropbox för macOS i File Provider så står det under Dropbox-mappens uppdateringar i fliken Synkning.

highlighter icon

Anmärkningar:

• Vi arbetar direkt med en liten del av macOS-användare som har komplicerade konfigurationer för att säkerställa att överföringen är så smidig som möjlig.
  • Vissa macOS-användare med komplexa konfigurationer kommer inte att överföras för närvarande. Dessa användare fortsätter med sin befintliga Dropbox-upplevelse.
  • Vi har börjat lansera stöd för att lagra Dropbox-mappen på kompatibla externa enheter för vissa användare. Läs mer om stöd för externa enheter med Dropbox för macOS i File Provider.

Vi rekommenderar att du väljer den senaste versionen av Dropbox för macOS i File Provider, men denna överföring krävs inte för att du ska kunna fortsätta använda Dropbox. Om du inte är intresserad av den senaste uppdateringen kan du fortfarande öppna filer som är enbart online i Finder.

Ett meddelande från Dropbox-ikonen i menyfältet visas när en uppdatering för Dropbox för macOS som använder File Provider API är tillgänglig.

Läs mer om de förväntade ändringarna med Dropbox för macOS i File Provider.

Vill du få support och dela feedback om hur du använder Dropbox för macOS i File Provider? Gå med i diskussionen på vårt communityforum.