Vad händer med mina Paper-dokument om jag byter kontotyp?

Uppdaterat Dec 16, 2023

För att ta reda på vad som händer med ditt innehåll om du byter kontotyp letar du reda på det scenario nedan som gäller för dig.

Du går med i ett Dropbox-team eller en provperiod

Om du redan har ett gratiskonto kan du välja att använda samma mejladress när du går med i ett Dropbox-teamkonto. Alla dina dokument flyttar med dig till ditt teamkonto.

Du kan också välja att skapa ett nytt konto med en annan mejladress. I så fall börjar du med ett helt nytt, tomt konto.

highlight icon

Obs! Om du använde den gamla versionen av Dropbox Paper och gick med i ett Dropbox-team med den nya versionen av Paper för 2020 kan dokumenten från det gamla kontot endast nås via sökfältet på dropbox.com. Du kan använda sökfältet till att hitta dina Paper-dokument per namn eller materialet i dem.

Du avbryter din Dropbox-teamprenumerationen och upplöser ett team

Om du är teamadministratör och väljer att upplösa ett team kommer allt material du äger att flyttas tillbaka med dig till ditt personliga konto, inklusive delade dokument som du har öppnat tidigare eller blivit inbjuden till.

Du tas bort från eller lämnar ett team

Om administratören konverterar ditt konto till ett personligt konto eller om teamet är låst och du lämnar teamet:

• Allt privat material (dokument du har skapat och inte har delat med någon annan) kommer att flyttas med dig tillbaka till ditt personliga konto.
    • Om du inte har något personligt konto har din administratör möjlighet att konvertera ditt konto till ett personligt konto.
  • Du förlorar åtkomsten till allt delat material, inklusive dokument du äger och har delat med andra (detta sker för att förhindra att teamdata lämnar teamet).
highlight icon

Obs! Alla delade dokument som skapats av den medlemmen flyttas till kontot för den administratör som tagit bort medlemmen.

Gäller inget av dessa scenarior dig?

Kontakta support för svar på andra frågor du kan ha.