Sådan administrerer du Dropbox-mobilappindstillinger

Opdateret Feb 15, 2024
person icon

Funktionerne beskrevet i denne artikel gælder for alle Dropbox-kunder.

I denne artikel beskrives det, hvordan du administrerer indstillinger for hele kontoen på Dropbox-mobilappen.

Lær mere om at downloade Dropbox-appen til din mobilenhed.

Sådan får du adgang til dine kontoindstillinger

Sådan får du adgang til indstillingerne for din Dropbox-mobilappkonto:

1. Log på Dropbox-mobilappen med din Dropbox-konto.
  2. Tryk på knappen Konto nederst på skærmen.
  3. Tryk på indstillinger (tandhjulsikon) øverst til højre.
  1. Start Dropbox-appen.
  2. Tryk på menuikonet (stablede vandrette linjer).
  3. Tryk på indstillinger (tandhjulsikon) for at åbne menuen Indstillinger.

Generelt

Fra Dropbox-mobilappen kan du:

• Tilføje eller opdatere dit profilbillede.
  • Se din tilgængelige lagerplads.
  • Administrere offline filer.
  • Opret, gem og synkroniser unikke adgangskoder.
highlighter icon

Bemærk: Dropbox Passwords er kun tilgængelig for kunder på Dropbox Basic, Plus, Family, Professional, Standard, Advanced og Enterprise.

Sådan får du adgang til disse funktioner fra din kontoside:

1. Start Dropbox-appen.
  2. Tryk på knappen Konto nederst på skærmen.

Sådan administrerer du indstillingerne for din mobile Dropbox-app

Offlinefiler

Du kan gøre dine Dropbox-filer og -mapper tilgængelige offline på din mobilenhed. Dette svarer til at downloade dine filer og mapper, bortset fra at det også holder dem i Dropbox, så de gemmes offline på din enhed såvel som online på dropbox.com.

Lær, hvordan du gør en fil eller mappe tilgængelig offline fra Dropbox-mobilappen.

Brug mobildata

Når dette er slået til, downloader Dropbox offlinefiler ved hjælp af det dataabonnement, der er knyttet til din mobilenhed. Hvis det ikke er slået til, downloades offlinefiler kun, når du har forbindelse til Wi-Fi.

Adgangskode

Du kan konfigurere en firecifret adgangskode for at sikre adgang til din konto på din mobilenhed. Hvis du har adgangskodelåsen aktiveret, skal du indtaste den, hver gang du starter eller vender tilbage til Dropbox-appen. Du kan til enhver tid ændre din adgangskode eller deaktivere den fra skærmen Indstillinger .

Få mere at vide om konfiguration af adgangskoder til Dropbox-mobilapps.

Filer

Dropbox-mobilappen giver dig mulighed for at oprette og uploade filer direkte til din Dropbox-konto fra din telefon eller tablet. Uploadede filer synkroniseres overalt, hvor du får adgang til dine filer i Dropbox.

Få mere at vide om, hvordan du uploader filer til Dropbox på en mobilenhed.

Få mere at vide om, hvordan du sletter filer på din Dropbox-konto fra din mobilenhed.

Support

Du kan se vores servicevilkår, privatlivspolitik, indsende en supportanmodning, bedømme Dropbox-mobilappen og mere fra denne fane.

Ryd historik

Hvis du trykker på Ryd søgehistorik , ryddes søgedataene fra din Dropbox-mobilapp.

Ryd cache

Hvis du trykker på Ryd cache, ryddes de filer, der er gemt lokalt på din mobilenhed. Dette kan forbedre hastigheden og funktionaliteten, når du bruger Dropbox-mobilappen.

warning icon

Vigtigt: Dine offlinefiler fjernes ikke fra denne handling. Nogle filer kan tage længere tid at indlæse.

Håndtering af dine filer på Dropbox iOS-appen på File Provider

Dropbox iOS på File Provider er vores seneste opdatering, der bruger Apples opdaterede File Provider API til at integrere mere dybt med mobile enheder, der kører iOS.

Dropbox iOS-appen vil automatisk blive opdateret til denne seneste version, når du opdaterer din iOS. Hvis du gerne vil gå tilbage til at bruge den klassiske integration (stadig på File Provider), kan du gøre det ved at følge nedenstående trin.

Handlinger

Hvis du trykker på Konverter alle til klassisk integration, vender appen tilbage til den klassiske integrering af File Provider i iOS.

warning icon

Vigtigt: Dette vil fjerne alle downloadede filer, og alle filer, der ikke er uploadet, vil gå tabt.

Det gør du på følgende måde:

1. Start Dropbox-appen.
  2. Tryk på knappen Konto nederst på skærmen.
  3. Tryk på indstillinger (tandhjulsikon) for at åbne menuen Indstillinger.
  4. Tryk på integrering af Native Files.app under Filer.
  5. Tryk på Konverter alle til klassisk integration.
  6. Tryk på Konverter.

Ryd cache

Hvis du trykker på Ryd cache, ryddes filerne fra Files.app på din mobilenhed. Dette kan forbedre hastigheden og funktionaliteten, når du bruger Dropbox iOS-appen.

warning icon

Vigtigt: Dette vil rydde cachen for alle konti. Dette vil fjerne alle downloadede filer, og alle filer, der ikke er uploadet, vil gå tabt.

Deling

Sådan deler du filer eller mapper på din Dropbox-konto på din mobilenhed:

1. Start Dropbox-appen.
  2. Tryk på Filer nederst på skærmen.
  3. Tryk på "" (lodrette prikker på Android) eller "" (tre prikker på iPhone eller iPad) ud for den fil eller mappe, du vil dele.
  4. Tryk på Del.

Få mere at vide om, hvordan du gemmer eller deler filer med andre apps.