Sådan opretter du en Dropbox-konto

Opdateret Mar 12, 2024

Brug Dropbox til at samle og organisere alle dine filer. Med funktioner som forslag til mapper og kalenderintegration hjælper Dropbox dig med at holde fokus på dit vigtigste arbejde.

Bruger du ikke Dropbox endnu? Se, hvor nemt det er at synkronisere filer med Dropbox.

Sådan tilmelder du dig Dropbox

Sådan tilmelder du dig en Dropbox-konto:

1. Opret en konto på dropbox.com.
  2. Indtast din e-mailadresse (din e-mailadresse anvendes som brugernavn til din Dropbox-konto).
  3. Indtast dit fornavn, efternavn og en entydig adgangskode.
  4. Klik på feltet for at acceptere vilkårene for brug af Dropbox.
  5. Vælg en betalt plan, eller klik på Fortsæt med en Dropbox Basic-plan og 2 GB.
  6. Vælg dine brugerindstillinger.

Hvis du allerede har installeret Dropbox-mobilappen eller computerappen, kan du også oprette en konto ved at starte appen og klikke på Tilmeld.

Når du har oprettet din Dropbox-konto, kan du logge på eller ud med din e-mailadresse og adgangskode, Google eller Apple.

Sådan installerer du Dropbox-apps

Du kan få adgang til dine Dropbox-filer fra dropbox.com, Dropbox-computerappen eller Dropbox-mobilappen. Installer Dropbox på din computer, telefon eller tablet for at få adgang til dine filer fra alle dine enheder.

Sådan installerer du Dropbox-appen på din computer:

1. Download Dropbox-computerappen på din computer.
  2. Kør installationsprogrammet.
  3. Log på eller opret en Dropbox-konto.

Du skal kun bruge én konto, uanset hvor mange enheder du vil synkronisere med hinanden.

highlight icon

Bemærk! Dropbox Basic-brugere kan maksimalt forbinde tre enheder.

Sådan installerer du Dropbox-appen på din telefon eller tablet:

1. Download Dropbox-mobilappen på din telefon eller tablet.
  2. Åbn appen.
  3. Log på eller opret en Dropbox-konto.

Du skal kun bruge én konto, uanset hvor mange enheder du vil synkronisere med hinanden.

highlight icon

Bemærk! Dropbox Basic-brugere kan maksimalt forbinde tre enheder.

Sådan tilføjer du filer på din Dropbox-konto

Når du har oprettet en konto, kan du føje filer til din Dropbox-konto. De filer, du tilføjer på din Dropbox-konto, synkroniseres med alle de enheder, hvor du har installeret Dropbox.

På dropbox.com

Sådan tilføjer du filer fra dropbox.com:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Upload.
  3. Klik på Filer eller Mappe.
    • Hvis du vælger Filer, kan du vælge lige så mange filer, du vil, og klikke på Åbn.
    • Hvis du vælger Mappe, skal du vælge en mappe og klikke på Upload.
highlight icon

Bemærk! De enkelte filer og mapper, du uploader på dropbox.com, må højst være på 50 GB. Til større filer og mapper kan du bruge computerappen eller mobilappen, hvor der ikke er en grænse for størrelsen.

I computerappen

Sådan tilføjer du filer fra din computer:

1. Åbn Stifinder, Finder eller Linux-filadministratoren.
  2. Gå til Dropbox-mappen.
  3. Kopiér og indsæt filerne i Dropbox-mappen. Du kan også bruge træk og slip.

Når du tilføjer filer i din Dropbox-mappe, bliver de uploadet til Dropbox. Når filerne er uploadet til Dropbox, skal din synkroniseringsstatus være Opdateret.

I mobilappen

Sådan tilføjer du filer fra din telefon eller tablet:

1. Åbn Dropbox-appen på din telefon eller tablet.
  2. Tryk på ikonet + (plus).
  3. Tryk på Opret eller upload fil.
  4. Tryk på Upload fil.