Hvordan ændrer jeg e-mailadressen til min Dropbox-konto?

Dit brugernavn til Dropbox er din e-mailadresse. Hvis du skifter e-mailadresse, skal du sørge for at opdatere e-mailadressen til din Dropbox-konto.

Når du har ændret e-mailadressen, skal du bruge den nye e-mailadresse til at logge på Dropbox, og alle e-mails i forbindelse med Dropbox bliver sendt til den nye adresse.

Afsnit i artiklen:

Sådan ændrer du e-mailadressen til din Dropbox-konto

Sådan ændrer du e-mailadressen til din Dropbox-konto:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på avataren øverst på en side.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Find din e-mailadresse under fanen Generelt.
  5. Klik på Edit.
  6. Indtast din nye e-mailadresse, din nuværende e-mailadresse og adgangskoden.
  7. Klik på Opdater e-mail.

Bemærk! Hvis muligheden Rediger ikke vises, har du måske ikke bekræftet din e-mailadresse. I så fald vises Bekræft e-mailadresse ud for din e-mailadresse. Klik på Bekræft e-mailadresse for at ændre e-mailadressen til din Dropbox-konto. Hvis du har problemer med at bekræfte din e-mailadresse, skal du kontrollere, at du har stavet e-mailadressen rigtigt.

Sådan ændrer du e-mailadressen til en Dropbox Business-konto

Dropbox Business-teammedlemmer

Hvis du er medlem af et Dropbox Business-team, er det kun administratoren for teamet, som kan ændre e-mailadressen til din arbejdsrelaterede Dropbox-konto.

Hvis du har forbundet en privat Dropbox, kan du ændre den e-mailadresse, der er tilknyttet din private Dropbox.

Dropbox Business-administratorer: skift e-mailadresse for et teammedlem

1. Log på dropbox.com med din administratorkonto.
  2. Åbn administratorpanelet.
  3. Find siden Medlemmer, og klik på navnet på det teammedlem, du vil ændre e-mailadressen for.
  4. Klik på Skift ud for den nuværende e-mailadresse. Når du har sendt den nye e-mailadresse, sender vi en bekræftelsesmail til denne adresse.

Er Dropbox nyt for dig?

Uanset om du ikke har brugt Dropbox før, eller du blot har brug for at få opfrisket din viden, får du mest muligt ud af din Dropbox-konto med vores selvstudier eller virtuelle kurser med instruktør