Sådan logger du på eller af din Dropbox-konto

Opdateret Feb 27, 2024
person icon

Oplysningerne i denne artikel gælder for alle Dropbox-kunder.

Hvis du vil gemme filer i Dropbox, skal du være logget på. Hvis du ikke har en konto endnu, kan du se, hvordan du opretter en Dropbox-konto.

Hvis du har glemt din adgangskode til Dropbox, kan du ændre eller nulstille din adgangskode for at få adgang til din konto igen.

Hvis du kender din adgangskode til Dropbox, men du ikke har adgang til den tilknyttede e-mailadresse, skal du logge på Dropbox og derefter ændre din e-mailadresse med det samme.

Sådan logger du på din Dropbox-konto

Gå til dropbox.com i en webbrowser, og klik på Login øverst til højre på siden. Du kan logge på med din e-mailadresse og adgangskode eller med Google eller Apple. Hvis du ikke har en konto endnu, skal du i stedet klikke på Opret en konto.

Når du har installeret Dropbox-computerappen, vil du blive bedt om at logge på, hvis du ikke allerede er logget ind på dropbox.com. Du kan logge på med din e-mailadresse og adgangskode eller med Google eller Apple. Hvis du ikke har en konto endnu, skal du i stedet klikke på Opret en konto

Hvis du er logget på én konto og har en forbundet konto, du gerne vil logge på:

1. Klik på Dropbox-ikonet på proceslinjen (Windows) eller menulinjen (Mac).
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Præferencer.
  4. Klik på fanen Konto. E-mailadressen til din forbundne konto vises.
  5. Klik på Log på ud for din forbundne konto.

Når du har installeret Dropbox-mobilappen, bliver du bedt om at logge på, hvis du ikke allerede er logget på dropbox.com. Du kan logge på med din e-mailadresse og adgangskode eller med Google eller Apple. Hvis du ikke har en konto endnu, skal du i stedet klikke på Opret en konto

Hvis du er logget på én konto og har en forbundet konto, du gerne vil logge på:

1. Åbn Dropbox-mobilappen.
  2. Åbn appindstillingerne. Sådan gør du:
    • På Android skal du trykke på Konto nederst på skærmen og derefter trykke på indstillinger.
    • På iPhone/iPad skal du trykke på avataren (personikon) nederst til højre og derefter trykke på pil op og ned ud for din e-mailadresse for at skifte til den forbundne konto.
  3. Tryk på Log på under din forbundne konto.

Sådan logger du af din Dropbox-konto

På dropbox.com skal du klikke på din avatar (profilbillede eller initialer) og klikke på Log af.
  1. Klik på Dropbox-ikonet på proceslinjen (Windows) eller menulinjen (Mac).
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Præferencer.
  4. Klik på fanen Konto.
  5. Klik på Log af.
    • Hvis du har forbundne konti, skal du klikke på Log af ud for den konto, du vil logge af. Kontiene vil forblive forbundne, og den anden konto vil forblive logget på.
  6. Klik på Log af igen for at bekræfte.
  1. Åbn Dropbox-mobilappen.
  2. Åbn appindstillingerne. Sådan gør du:
    • På Android skal du trykke på Konto nederst på skærmen og derefter trykke på indstillinger.
    • På iPhone/iPad skal du trykke på avataren (personikon) nederst til højre.
      • Hvis du har forbundne konti, skal du være i mobilindstillingerne for den konto, du vil logge af. Hvis det ikke er tilfældet, skal du skifte konto.
  3. Tryk på Log af denne Dropbox.

Har du problemer med at logge på?

Hvis du stadig har problemer med at logge på, efter at du har fulgt ovenstående trin, kan du kontakte Dropbox-support.