Hvad sker der med mine Paper-dokumenter, hvis jeg skifter kontotype?

Du kan finde ud af, hvad der sker med dit indhold, når du skifter kontotype, ved at finde det scenarie nedenfor, der gælder for dig.

Du tilmelder dig til et Dropbox Business-team eller -prøveabonnement

Hvis du i forvejen har en gratis konto, kan du vælge at bruge den samme e-mailadresse, når du bliver medlem af et Business-team. Alle dine dokumenter flyttes sammen med dig til dit Business-team.

Du kan også vælge at oprette en ny konto med en anden e-mailadresse. I så fald starter du med en helt ny, tom konto.

Du sletter et team eller opsiger dit abonnement på Dropbox Business

Hvis du er medlem af et team og sletter teamet eller opsiger dit abonnement:

  • Alt “privat” indhold (dokumenter, du har oprettet, men ikke delt med andre) flyttes tilbage til din private konto sammen med dig
    • Hvis du ikke har en privat konto, har din administrator mulighed for at konvertere din konto til en privat konto
  • Du mister adgangen til alt delt indhold for at forhindre teamdata i at forlade teamet
    • Dette omfatter også dokumenter, du ejer og har delt med andre

Bemærkning til teamadministratorer: Hvis du er teamadministrator, flyttes alt det indhold, du ejer, tilbage til din private konto sammen med dig, inklusive delte dokumenter, som du tidligere har åbnet eller er blevet inviteret til.

Du opgraderer fra et gratis team til et Dropbox Business-team

Hvis du tilmelder dig til eller opgraderer til et betalt Business-team fra et gratis team:

  • Alt “privat” indhold (dokumenter, du har oprettet, men ikke delt med andre) flyttes til dit Business-team sammen med dig
  • Alt delt indhold og teamindhold (også dokumenter, du ejer og har delt med andre) bliver i det gratis team

Et teammedlem forlader et team

Hvis nogen fjernes fra eller forlader et team, flyttes alt “privat” indhold (dokumenter, vedkommende har oprettet, men ikke delt med andre) tilbage til personens private konto sammen med personen. 

Alle delte dokumenter, der er blevet oprettet af det pågældende medlem, flyttes til kontoen tilhørende den teamadministrator, der fjernede medlemmet. 

Gælder intet af det for dig? 

Kontakt support for at få svar, hvis du har andre spørgsmål. 

Hvor nyttig var denne artikel?

Det er vi kede af at høre.
Fortæl os, hvordan vi kan gøre det bedre:

Tak for din feedback!
Fortæl os, hvordan denne artikel hjalp dig:

Tak for din feedback!