Konvertér et Dropbox-teammedlems konto til en privat konto

Opdateret Jan 11, 2024
Visse typer administratorer kan konvertere et teammedlems konto til en privat konto. Teammedlemmets konto bliver en Dropbox Basic-konto, som ikke er forbundet med din teamkonto. Teammedlemmet beholder adgang til alle de delte filer og mapper, vedkommende havde adgang til, før vedkommende tilmeldte sig teamet, og medlemmet beholder også sine private filer og sin konto. Du kan ikke længere administrere deres filer, efter at kontoen er konverteret.
highlight icon

Bemærk! Hvis en bruger er inviteret til at tilmelde sig teamet, men aldrig har accepteret invitationen, kan du kun annullere invitationen.

Hvad bliver overført til en Basic-konto?

• Alle private filer og mapper (som ikke er delt)
  • Delte mapper, som medlemmet ejer
  • Delte mapper og filer, der ejes af personer, som ikke er tilmeldt teamet
  • Delte mapper og filer, som var ejet af medlemmet, før vedkommende blev tilmeldt teamet
  • Delte links, der er indstillet til Kun team, deaktiveres, når teammedlemmets konto er konverteret
  • Filer og mapper, der er delt direkte med medlemmet
  • Private Paper-dokumenter, der ikke er delt
  • Paper-dokumenter, der deles med eksterne brugere, som ikke er tilmeldt teamet
  • Indhold i Signaturer, Send og spor, Replay og Capture, som teammedlemmer ejer

Hvad bliver ikke overført til en Basic-konto?

• Teammapper
  • Delte mapper, der ejes af andre teammedlemmer, og som brugeren blev inviteret til, efter at brugeren blev tilmeldt temaet, eller som kun teamet har tilladelser til
  • Delte mapper, filer og links, som kun teamet har tilladelser til
  • Teamfiler, der er delt direkte med medlemmet (ikke via delte links)
  • Paper-dokumenter, der deles mellem medlemmet og teamet
  • Medlemskab af grupper og mapper, der deles med medlemmet via grupper
  • Delte links, der er oprettet af medlemmet, til teamfiler og -mapper virker ikke længere
  • Invitationer til teammapper med teamindhold, som ikke er blevet accepteret, virker ikke længere
  • Medlemmet kan ikke længere bruge enkeltlogon (SSO) og skal i stedet logge på med en adgangskode
  • Indhold i Replay og Capture, som findes i teamområdet

Undgå, at konverterede teammedlemmer fortsat har adgang til delt indhold

Hvis et teammedlem konverteres til en privat konto, vil de resterende teammedlemmer fortsat have adgang til de mapper, som det pågældende medlem har oprettet. Dette gælder også for de mapper, som teammedlemmet har delt med dem. Hvis nogle af disse resterende teammedlemmer senere konverteres eller fjernes fra teamet, vil de fortsat have adgang til disse delte mapper fra deres private konti.

Hvis du vil undgå, at konverterede medlemmer har adgang til delt indhold, skal den oprindelige ejer overføre ejerskabet af sine mapper til et andet teammedlem, før vedkommendes konto konverteres til en privat konto.

Sådan konverterer du et teammedlems konto til en privat konto

highlight icon

Bemærk!

• Konverteringen af et teammedlems konto er permanent. Efter konverteringen kan du ikke gendanne kontoen eller foretage ændringer.
  • I visse tilfælde kan de konverterede teammedlemmer stadig få adgang til det indhold, der blev delt med dem af et tidligere teammedlem. Se herover, hvis du vil vide mere om, hvordan du undgår, at konverterede teammedlemmer stadig har adgang.
  • Når du har konverteret et teammedlems konto, kan du genbruge vedkommendes licens og invitere en anden til teamet.
  • Konverterede teammedlemmer vises som Afbrudt forbindelse på siden Medlemmer i administratorpanelet.

Sådan konverterer du et teammedlems konto til en privat konto:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanel i sidepanelet til venstre.
  3. Klik på fanen Medlemmer.
  4. Klik på tandhjulsikonet ud for navnet på den person, du vil fjerne.
  5. Vælg Slet medlem.
  6. Klik på Konverter i stedet til en personlig Dropbox Basic-konto.
  7. Klik på Konverter konto.

Teammedlemmets konto konverteres til en Dropbox Basic-konto. Hvis de gerne vil opgradere, kan de gøre det fra siden Opgrader.

Se denne video for at finde ud af, hvordan du fjerner et teammedlems kontoadgang uden at slette vedkommendes data.