Sådan skifter du ejer af en delt mappe

Som standard er du ejer af de delte mapper, du opretter. Du kan dog overføre ejerskabet til en anden ved at ændre mappens tilladelser for deling.

Få mere at vide om ejerens tilladelser for delte mapper.

Bruger du ikke Dropbox endnu? Se, hvordan du nemt kan dele filer og mapper med Dropbox.

Skift ejer af ​​en delt mappe

På dropbox.com:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Alle filer i venstre sidepanel.
  3. Peg på den rigtige mappe i hovedområdet, og klik på deleikonet (rektangel med pil opad).
  4. Klik på [x] personer har adgang.
  5. Klik på rullepilen ud for navnet på den person, du vil overføre ejerskabet til.
  6. Vælg gør til ejer.

I Dropbox-computerappen:

1. Åbn Dropbox-mappen i Stifinder (Windows) eller Finder (Mac).
  2. Højreklik eller Ctrl-klik på mappen, og vælg Del.
  3. Klik på rullepilen ud for navnet på den person, du vil overføre ejerskabet til.
  4. Vælg gør til ejer.

I Dropbox-mobilappen:

1. Åbn Dropbox-mobilappen.
  2. Tryk på “⁝” (lodrette prikker på Android) eller “…” (tre prikker på iPhone/iPad) ud for den korrekte mappe.
  3. Tryk på Del.
  4. Tryk på Mappeindstillinger.
  5. Tryk på området under [x] medlemmer.
  6. Tryk på navnet på den person, du vil overføre ejerskabet til.
  7. Tryk på Gør til ejer.

Overfør en mappe uden ejer

Hvis ejeren af den delte mappe forlader dit team uden først at overføre ejerskabet, har den delte mappe ikke nogen ejer.

Hvis du kan kontakte den oprindelige ejer, og vedkommende stadig har adgang til mappen, kan du bede vedkommende overføre ejerskabet til dig.

Hvis du ikke ved, hvem den oprindelige ejer var, eller hvis du ikke kan kontakte vedkommende, kan du kopiere filerne til en ny mappe og invitere medlemmerne igen.

Se, hvordan du finder ejeren af en delt mappe.