Hvordan ændrer jeg ejeren af en delt mappe?

Den person, som opretter en delt mappe, er automatisk mappens ejer. Ejeren af en mappe kan:

• Fjerne medlemmer fra mappen
  • Vælge, hvem der må invitere andre til mappen
  • Overføre ejerskabet af mappen

Bruger du ikke Dropbox endnu? Se, hvordan du nemt kan dele filer og mapper med Dropbox.

Afsnit i artiklen:

Sådan skifter du ejer af en delt mappe

Hvis du er ejer af en delt mappe, kan du overføre ejerskabet til et andet medlem ved at ændre mappens indstillinger på dropbox.com. Når ejerskabet er overført, er den nye ejer den eneste person, som kan afbryde deling af mappen eller fjerne medlemmer.

Bemærk! Du skal være den nuværende ejer af en delt mappe for at overføre ejerskabet.

Overfør ejerskabet af en delt mappe på dropbox.com

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Alle filer i venstre sidepanel.
  3. Find den delte mappe, du vil ændre.
  4. Peg på mappens navn, og klik på Del.
  5. Klik på rullepilen ud for navnet på det teammedlem, du vil overføre ejerskabet til.
  6. Vælg Gør til ejer, og bekræft dit valg.

Overfør ejerskabet af en delt mappe på din computer

1. Åbn din Dropbox-mappe.
  2. Højreklik eller Kommando-klik på den delte mappe, du vil ændre.
  3. Vælg Del.
  4. Klik på rullemenuen ud for navnet på et medlem, og vælg Gør til ejer.
  5. Klik på Del.

Jeg har brug for at vide, hvem der ejer en delt mappe

Under mappeindstillingerne kan du se, hvem der er mappens ejer:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Alle filer i venstre sidepanel.
  3. Find den delte mappe, du vil ændre.
  4. Peg på mappens navn, og klik på Del.
  5. Pop op-vinduet viser alle medlemmer af den delte mappe. Der vil stå “Ejer” ud for ejerens navn.

Bemærk! Hvis du ikke ser en ejer, betyder det, at mappen enten ejes af teamets administratorer eller af et medlem uden for dit team.

Kontakt din administrator for at høre, om mappen vises i indholdsstyringen, hvilket indikerer, at den ejes af teamadministratorerne.