Gem mapper til offlinevisning på en mobilenhed.

Den funktion, som denne artikel handler om, er tilgængelig for Dropbox Plus-, Professional-, Business- og Enterprise-kunder.
Bruger du ikke Dropbox endnu? Se, hvordan Dropbox gør det nemt at arbejde eksternt eller offline.

Vælg dit operativsystem for at få en vejledning:

Du kan når som helst se en mappe, hvis du gør den tilgængelig offline. Sådan gør du en mappe tilgængelig offline:

• Tilføjer mappen i visningen Offline, så du har nem adgang til den.
  • Gemmer mappen på din Android-enhed, så du kan se den offline i Dropbox.
  • Forsøger at holde filen så opdateret som muligt og giver dig mulighed for at opdatere filen manuelt.
  • Sikrer, at de ændringer, du foretager i en mappe, mens du er offline, synkroniseres til din Dropbox-konto, når du er online igen.

Gør mapper tilgængelige offline fra Android-appen

1. Gå til den mappe, du vil kunne se offline.
  2. Tryk på pil ned til højre for mappens navn på mappelisten.
  3. Brug til/fra-knappen til at gøre mappen tilgængelig offline.

Når en mappe er tilgængelig offline og er downloadet til din telefon eller tablet, kan du når som helst få adgang til den. Du kan få adgang til mappen ved at trykke på Offline i hovedmenuen.

Du kan administrere dine offlineindstillinger på siden Indstillinger i appen.

1. Tryk på menuknappen øverst til venstre.
  2. Tryk på tandhjulet.
  3. Rul ned til sektionen Offline.

Når du er på et mobilnetværk (ikke Wi-Fi), forsøger Dropbox at spare på dit dataabonnement. Hvis du ikke har Wi-Fi-forbindelse, og der er foretaget ændringer i dine mapper, vises et gult "!", og du har mulighed for at trykke og opdatere dem manuelt.

Sådan fjerner du en mappe fra Offline-skærmbilledet:

1. Gå til mappen, og tryk på pil ned til højre for mappens navn.
  2. Slå funktionen fra ved hjælp af knappen ud for Tilgængelig offline .

Brugere af Dropbox Business:

Hvis du har forbundet din private konto og din arbejdskonto, har du adgang til alle dine offlinemapper under den samme fane. Fra Offline kan du se alle dine offlinemapper samlet, eller du kan se dem for hver konto.

Du kan når som helst se en mappe, hvis du gør den tilgængelig offline. Når du gør en mappe tilgængelig offline, betyder det, at du:

• Tilføjer mappen i visningen Offline, så du har nem adgang til den.
  • Gemmer mappen på din iPhone, så du kan se den offline i Dropbox.
  • Forsøger at holde filen så opdateret som muligt og giver dig mulighed for at opdatere filen manuelt.
  • Sikrer, at de ændringer, du foretager i en mappe, mens du er offline, synkroniseres til din Dropbox-konto, når du er online igen.

Gør en mappe tilgængelig offline

1. Find den mappe, du vil gemme offline, på mappelisten.
  2. Tryk på ikonet ... (tre prikker) ud for mappenavnet.
  3. Tryk på Gør tilgængelig offline.

Du kan administrere dine offlineindstillinger på siden Indstillinger i appen. Sådan gør du:

1. Tryk på personikonet.
  2. Tryk på tandhjulet.
  3. Rul ned til sektionen Offline.

Under fanen Offline kan du se, hvor meget plads dine offlinefiler og -mapper bruger. Hvis du opretter forbindelse til et Wi-Fi-netværk, opdaterer Dropbox automatisk dine offlinemapper. Hvis du ikke har Wi-Fi-forbindelse, og der er foretaget ændringer i dine mapper, vises et gult "!", og du har mulighed for at trykke og opdatere dem manuelt.

Brugere af Dropbox Business:

Hvis du har forbundet din private konto og din arbejdskonto, har du adgang til alle dine offlinemapper under den samme fane. Fra Offline kan du se alle dine offlinemapper samlet, eller du kan se dem for hver konto.

Hvor ofte bliver mine offlinemapper opdateret?

Dropbox kontrollerer, om der er foretaget ændringer i dine offlinemapper, når du åbner fanen Offline. Hvis der er foretaget ændringer, vil Dropbox synkronisere ændringerne til din enhed, når din enhed opretter forbindelse til Wi-Fi. Når din enhed ikke har forbindelse til Wi-Fi, bliver ændringerne markeret med et gult "!", og du kan trykke for at opdatere dem manuelt. Hvis mapperne skal opdateres ved hjælp af mobildata (når du ikke har forbindelse til Wi-Fi), skal du gå til indstillingerne og slå Brug mobildata til.

Bliver offlinemapper opdateret, når appen kører i baggrunden?

Automatisk synkronisering understøttes ikke, når appen kører i baggrunden. Den eneste undtagelse er, når Android-enheder er tilsluttet strøm. Da vil appen synkronisere offlinemapper i baggrunden.

Er der en grænse for antallet af eller størrelsen på de mapper, jeg kan gøre tilgængelige offline?

Du kan gøre op til 100 mapper tilgængelige offline.

En mappe kan ikke gemmes til offlinebrug, hvis:

• Mappen indeholder mere end 10.000 filer
  • Mappen indeholder mere end 100 GB
  • Mappen indeholder en fil på mere end 10 GB

Hvorfor vises der et rødt "x" ud for en mappe, jeg gør tilgængelig offline?

Der kan være forskellige årsager til, at der vises et rødt "x" på mappeikonet, bl.a.:

• Din enhed har mindre end 500 MB ledig plads
  • Mappen indeholder mere end 10.000 filer
  • Mappen indeholder mere end 100 GB
  • Mappen indeholder en fil på mere end 10 GB

Hvorfor vises der et gult “!” ud for den mappe, jeg har gjort tilgængelig offline?

Et gult udråbstegn betyder, at der findes en nyere version af mappen. Du kan synkronisere ændringerne ved at trykke på opdateringsikonet i iOS eller på knappen Opdater alle i Android.

Bruger offlinemapper mobildata?

Når Dropbox-appen er åben, bliver alle ændringer automatisk synkroniseret til din telefon. Hvis disse ændringer fylder mere end 20 MB, kan du vælge, om du vil vente med at synkronisere, til du får Wi-Fi-forbindelse, eller om du straks vil synkronisere ændringerne. Hvis mapperne skal opdateres ved hjælp af mobildata (når du ikke har forbindelse til Wi-Fi), skal du gå til indstillingerne og slå Brug mobildata til.

Bruger offlinemapper lagerplads på min enhed?

Ja. De mapper, der er markeret til at være tilgængelige offline, gemmes lokalt på din enhed. Hvis du har mindre end 500 MB ledig lagerplads, stopper synkroniseringen automatisk.

Kan jeg gemme offlinemapper på et SD-kort fra min Android-enhed?

Nej, den funktion understøttes ikke.