Hvordan fungerer mappestier i forbundne Dropbox-konti?

Opdateret Jan 31, 2024
Hvis du bruger Dropbox-computerappen og har forbundet en privat Dropbox-konto til en Dropbox-teamkonto, bruger vi en mappesti på din computer til at adskille de to konti. Det betyder, at du vil have to Dropbox-mapper på din computer.
Klik på dit operativsystem herunder for at få flere oplysninger om mappestier.

Dropbox-computerappen understøtter samtidig brug af en privat Dropbox-konto og en Dropbox-teamkonto. Det kræver, at computerappen omdøber de lokale Dropbox-mapper (som der nu er flere af), så der kan skelnes mellem dem. Dropbox-brugere med en privat konto kan se dette i deres startmappe, når de installerer Dropbox på deres computer:

Dropbox

Dropbox-brugere, der kun har en teamkonto, kan se dette i deres startmappe, når de installerer Dropbox på deres computer:

Dropbox (<VIRKSOMHEDSNAVN>)

Dropbox-brugere, som har forbundet deres private konto og teamkonto, vil have flere mapper i deres startmappe.

Dropbox (Personlig)

Dropbox (<VIRKSOMHEDSNAVN>)

highlight icon

Bemærk! "Personlig" har måske et andet navn.

For eksisterende private konti gælder, at når brugeren forbinder en teamkonto, opretter vi en skjult sammenkædning i Windows på den gamle Dropbox-placering, som peger på den første konto, der blev forbundet. Eksempel:

Dropbox -> C:\Users\<BRUGERNAVN>\Dropbox (Personlig)

Det vil sige, at Dropbox-mappen blev flyttet til Dropbox (<Personlig>), og sammenkædningen hos Dropbox peger på den nye mappe.

highlight icon

Bemærk! Hvis en bruger logger på sin teamkonto først og derefter forbinder sin private konto bagefter, opstår den skjulte sammenkædning ikke.

Dropbox-computerappen understøtter samtidig brug af en privat Dropbox-konto og en Dropbox-teamkonto. Det kræver, at computerappen omdøber de lokale Dropbox-mapper (som der nu er flere af), så der kan skelnes mellem dem. Dropbox-brugere med en privat konto kan se dette i deres startmappe, når de installerer Dropbox på en computer:

Dropbox

Dropbox-brugere, der kun har en teamkonto, kan se dette i deres startmappe, når de installerer Dropbox på deres computer:

Dropbox (<VIRKSOMHEDSNAVN>)

Dropbox-brugere, som har forbundet deres private konto og teamkonto, vil have flere mapper i deres startmappe.

Dropbox (Personlig)

Dropbox (<VIRKSOMHEDSNAVN>)

highlight icon

Bemærk! "Personlig" har måske et andet navn.

For eksisterende private konti gælder, at når brugeren forbinder en teamkonto, opretter vi et skjult symbolsk link på den gamle Dropbox-placering, som peger på den første konto, der blev forbundet. Eksempel:

Dropbox -> /Brugere\<BRUGERNAVN>\Dropbox (Personlig)

Det vil sige, at Dropbox-mappen blev flyttet til Dropbox (<Personlig>), og det symbolske link peger på den nye mappe.

highlight icon

Bemærk! Hvis en bruger logger på sin teamkonto først og derefter forbinder sin private konto bagefter, opstår det skjulte symbolske link ikke.

warning icon

Vigtigt! Hvis du bruger den nyeste Dropbox til macOS på File Provider, er din mappe flyttet til ~/Library/CloudStorage. Det understøttes ikke længere at flytte din Dropbox-mappe til en anden placering.