Afbryd og fortsæt filsynkronisering og uploads

Hvis du vil stoppe synkroniseringen af filer i Dropbox, kan du når som helst stoppe eller starte synkroniseringen (afbryde eller genoptage).

Afbryd synkronisering midlertidigt

1. Klik på Dropbox-ikonet på proceslinjen (Windows) eller menulinjen (Mac).
  2. Nederst i det viste vindue vises en hvid linje med teksten Opdateret, Synkroniserer [filnavn] eller Synkroniserer [x] filer. Peg på teksten.
  3. Når du peger på teksten, ændres den til Afbryd synkronisering. Klik på Afbryd synkronisering.
  4. Klik på en varighed for, hvor længe synkroniseringen skal afbrydes. Nu vises teksten Synkronisering afbrudt og det tidspunkt, hvor synkroniseringen genoptages.

Dropbox-ikonet på proceslinjen (Windows) eller menulinjen (Mac) ændres, hvis du sætter appen på pause.

Genoptag synkronisering

1. Klik på Dropbox-ikonet på proceslinjen (Windows) eller menulinjen (Mac).
  2. Peg på Synkronisering afbrudt på den hvide linje nederst i det viste vindue.
  3. Klik på Genoptag synkronisering.

Bruger du ikke Dropbox endnu? Se, hvor nemt det er at synkronisere filer med Dropbox.

Hvad sker der, når jeg afbryder synkroniseringen i Dropbox-computerappen?

Når synkroniseringen afbrydes, vil de ændringer, du foretager i filer på din computer, ikke blive synkroniseret til dropbox.com, Dropbox-mobilappen og andre enheder. På samme måde vil de ændringer, du foretager i filer på dropbox.com, i Dropbox-mobilappen eller på andre enheder, ikke blive synkroniseret til din computer.

Bemærk! Du kan stadig få vist meddelelser om opdateringer af filerne på andre enheder, mens synkroniseringen er afbrudt.