Stop synkronisering midlertidigt, og sæt den i gang igen

Hvis du foretager ændringer i dine Dropbox-filer, synkroniserer Dropbox ændringerne mellem din computer og alle de steder, hvor du har adgang til dine filer i Dropbox. Hvis du vil stoppe synkroniseringen af dine Dropbox-filer til computeren midlertidigt, kan du sætte synkroniseringen på pause og derefter fortsætte synkroniseringen igen, når du vil.

Bruger du ikke Dropbox endnu? Se, hvor nemt det er at synkronisere filer med Dropbox.

Afbryd synkronisering midlertidigt

1. Klik på Dropbox-ikonet på proceslinjen (Windows) eller menulinjen (Mac).
  2. Nederst i det viste vindue vises en hvid linje med teksten Opdateret, Synkroniserer [filnavn] eller Synkroniserer [x] filer. Peg på teksten.
  3. Når du peger på teksten, ændres den til Afbryd synkronisering. Klik på Afbryd synkronisering.
  4. Klik på en varighed for, hvor længe synkroniseringen skal afbrydes. Nu vises teksten Synkronisering afbrudt og det tidspunkt, hvor synkroniseringen genoptages.

Dropbox-ikonet på proceslinjen (Windows) eller menulinjen (Mac) viser et pauseikon, når synkroniseringen er sat på pause.

Bemærk! Mens synkroniseringen er sat på pause, kan du stadig modtage meddelelser om ændringer i dine Dropbox-filer, men ændringerne synkroniseres ikke.

Genoptag synkronisering

1. Klik på Dropbox-ikonet på proceslinjen (Windows) eller menulinjen (Mac).
  2. Peg på Synkronisering afbrudt på den hvide linje nederst i det viste vindue.
  3. Klik på Genoptag synkronisering.