Sådan stopper og fortsætter du filsynkronisering

Hvis du redigerer dine Dropbox-filer, synkroniserer Dropbox ændringerne mellem din computer og alle de steder, hvor du har adgang til dine filer i Dropbox. Hvis du vil stoppe synkroniseringen af dine Dropbox-filer til computeren, kan du sætte synkroniseringen på pause og derefter fortsætte synkroniseringen igen, når du vil.

Bruger du ikke Dropbox endnu? Se, hvor nemt det er at synkronisere filer med Dropbox.

Afbryd synkronisering midlertidigt

1. Klik på Dropbox-ikonet på proceslinjen (Windows) eller menulinjen (Mac).
  2. Nederst i det viste vindue vises en linje med teksten Dine filer er opdateret, Synkroniserer [filnavn] eller Synkroniserer [x] filer. Peg på teksten.
  3. Når du peger, ændres teksten til Stop filsynkronisering midlertidigt. Klik på teksten.
  4. Klik for at vælge, hvor længe synkroniseringen skal stoppes. Nu vises teksten Synkroniseringen er sat på pause indtil og det tidspunkt, hvor synkroniseringen genoptages.

Bemærk! Mens synkroniseringen er sat på pause, kan du stadig modtage meddelelser om ændringer i dine Dropbox-filer, men ændringerne synkroniseres ikke.

Genoptag synkronisering

1. Klik på Dropbox-ikonet på proceslinjen (Windows) eller menulinjen (Mac).
  2. Peg på Synkroniseringen er sat på pause indtil [x] nederst i det viste vindue.
  3. Klik på Genoptag synkronisering.