Hvad betyder det, at et Dropbox-produkt er i "alfa" eller "beta"?

Opdateret Oct 03, 2023

Hos Dropbox udvikler og afprøver vi hele tiden nye produkter. Nogle af disse produkter er stadig ved at blive udviklet, men de virker meget lovende, og vi vil derfor give dig en chance for at afprøve dem. Vi bruger flere forskellige betegnelser for disse produkter, herunder "tidlig adgang", "alfa", "beta", "forhåndsvisning" eller andre ord eller udtryk med tilsvarende betydning.

Disse produkter er som regel ikke blevet testet lige så omhyggeligt med hensyn til stabilitet, tilgængelighed og sikkerhed som andre Dropbox-produkter. Funktionerne i dem kan desuden stadig blive ændret. Hvis et af produkterne ikke begejstrer brugerne i den grad, vi forventede, vil vi måske helt undlade at udbyde det. Vi beder dig derfor om at være omhyggelig, når du beslutter, hvornår og om du bruger et af produkterne.

Der gælder nogle ekstra servicebetingelser for disse produkter. Hvis du har en Dropbox-teamkonto, gælder følgende vilkår for din brug af produkterne:

• Betatjenester. Bruges på kundens eget ansvar. Uanset hvad der ellers er anført i denne aftale, gælder følgende: (a) Kunden kan vælge at bruge betatjenester på eget ansvar. (b) Der ydes måske ikke support til betatjenester, og de kan når som helst blive ændret uden varsel. (c) Betatjenester er muligvis ikke lige så stabile eller tilgængelige som de gældende tjenester. (d) Betatjenester er måske ikke omfattet af samme sikkerhedsforanstaltninger og revision som de gældende tjenester. (e) DROPBOX KAN IKKE IFALDE ANSVAR PÅ GRUND AF ELLER I FORBINDELSE MED BETATJENESTER. DE BRUGES PÅ EGET ANSVAR.
  • Feedback. Dropbox tilbyder betatjenester for at få feedback fra brugerne. Til gengæld for brugen af betatjenester accepterer kunden, at Dropbox må kontakte kunden og kundens slutbrugere for at få feedback angående betatjenester. Kunden accepterer følgende: (i) Kunden afgiver hermed alle rettigheder og ejendomsretten til sin feedback. (ii) Kunden vil i rimeligt omfang hjælpe os med at dokumentere og opretholde Dropbox' rettigheder til feedback. Denne feedback kan bestå af mundtlige eller skriftlige kommentarer, forslag, fejlrapporter og analyse.
  • Fortrolighed. Betatjenester er fortrolige, indtil de officielt lanceres af Dropbox. Kunden skal træffe rimelige foranstaltninger for at beskytte de fortrolige oplysninger om betatjenesterne i mindst samme grad, med hvilken kunden beskytter sine egne fortrolige oplysninger af lignende art. Kunden vil ikke videregive oplysninger om betatjenester til nogen tredjepart og vil behandle nye funktioner og ny funktionalitet som fortrolig, indtil de officielt lanceres af Dropbox. Kunden må videregive fortrolige oplysninger om betatjenester, hvis det er krævet i henhold til gældende lovgivning, forudsat at kunden på forhånd giver Dropbox et rimeligt skriftligt varsel (i det omfang, det er tilladt), så Dropbox kan forsøge at forhindre eller begrænse videregivelsen af oplysningerne.

Hvis du bruger en individuel Dropbox-konto, gælder følgende supplerende vilkår for din brug af disse produkter:

• Betatjenester. Vi frigiver somme tider produkter og funktioner, som vi stadig er ved at teste og evaluere (“betatjenester”). Betatjenester betegnes “alfa,” “beta,” “forhåndsvisning”, “tidlig adgang” eller “evaluering” (eller ord eller udtryk med en lignende betydning), og de er måske ikke lige så stabile som Dropbox’ andre tjenester. Betatjenester stilles til rådighed, så vi kan indsamle brugerfeedback, og ved at bruge vores betatjenester accepterer du, at vi må kontakte dig for at indsamle denne feedback.
  • Betatjenester er fortrolige indtil den officielle lancering. Hvis du bruger betatjenester, accepterer du, at du ikke vil videregive oplysninger om disse tjenester til andre uden vores tilladelse.