Dropbox Transfer-abonnementet: En oversikt

Oppdatert Jan 31, 2024
person icon

Dropbox Transfer-abonnementet er for øyeblikket tilgjengelig for et begrenset publikum.

Dropbox Transfer-abonnementet er et betalt abonnement med 2 GB lagringsplass. Det kombinerer betalte Dropbox Transfer-alternativer med funksjonene i et Dropbox Basic-abonnement.

Med Dropbox Transfer-abonnementet kan du:

• Send overføringer på opptil 100 GB i størrelse
  • Angi utløpsdatoer på overføringer, på opptil ett år
  • Angi passord på overføringer
  • Tilpass overføringer med en logo eller bakgrunn
  • Overvåk hvem som har vist eller lastet ned overføringer
  • Vis alle aktive overføringer, samt overføringer som har utløpt i løpet av de siste 180 dagene
  • Opprett overføringer på en iOS-enhet

Bruke Dropbox Transfer

Med Dropbox Transfer er det enkelt å sende filer du ikke trenger å samarbeide på. Du kan opprette overføringer på dropbox.com, i Dropbox-skrivebordsappen eller i Dropbox-mobilappen for iOS. Når du sender en overføring, vil mottakeren få en kobling med navnet ditt, navnet på overføringen, en liste med filnavn og størrelser og utløpsdatoen for overføringen. Det kreves ikke noen Dropbox-konto for at andre skal kunne motta eller laste ned en overføring.

Finn ut mer om hvordan du bruker Dropbox Transfer.

Administrere fakturering for Dropbox Transfer-abonnementet

Du kan bruke faktureringssiden i kontoinnstillingene til å oppdatere betalingsmåten med et annet kredittkort eller PayPal-kontoen, endre faktureringperioden fra månedlig eller årlig og vise fakturaer og kvitteringer fra faktureringshistorikken.

Slik administrerer du fakturering og betaling:

1. Logg inn på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren din (profilbilde eller initialer) øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Fakturering.

Avbestille et Dropbox Transfer-abonnement

Du kan avbestille Transfer-abonnementet når som helst. Oppsigelsen trer i kraft ved slutten av den inneværende faktureringsperioden.

Når abonnementet avsluttes:

• Kontoen har blitt nedgradert til et gratis Dropbox Basic-abonnement.
  • Du beholder tilgang til alle filene og mappene dine, samt alt innhold som har blitt delt med deg.
  • Du vil fortsatt kunne gjenopprette slettede filer og tilbakestille til tidligere versjoner av filer i 30 dager.
  • De eksisterende overføringene dine vil forbli slik de er, inkludert alle passord og utløpsdatoer.
  • Du blir ikke lenger varslet når overføringene dine er lastet ned.
  • Du mister muligheten til å vise utløpte overføringer.
  • Du vil ikke kunne se og laste ned statistikk på overføringene dine.
  • Du mister muligheten til å opprette overføringer på iOS-enheter.
  • Logoen og de tilpassede bakgrunnene blir fjernet fra overføringene dine.
  • De utløpte overføringene dine som er eldre enn 30 dager, slettes permanent.

Slik avbestiller du et Dropbox Transfer-abonnement:

1. Logg inn på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren din (profilbilde eller initialer) øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Abonnement.
  5. Klikk på Avbestill abonnement nederst på siden.
  6. Velg grunnen til at du avbestiller.
  7. Klikk på Fortsett å avbestille. Du mottar en e-postbekreftelse om at abonnementet ditt er avbestilt.

Vanlige spørsmål om Dropbox Transfer-abonnementet

Hva er forskjellen mellom Dropbox Transfer-abonnementet og det gratis Basic-abonnementet?

Dropbox Transfer-abonnementet er et betalt abonnement som gir deg samme lagringsplass og funksjoner som det gratis Basic-abonnementet, i tillegg til betalte overføringsalternativer som høyere grense for sendingsstørrelse, organisasjonstilpasset profilering og utløpsdatoer, passordbeskyttelse og overføringsstatistikk og historikk.

Finn ut mer ut om individuelle Dropbox-abonnementer.

Hva er forskjellen mellom Dropbox Transfer-abonnementet og Professional-abonnementet?

Overføringsfunksjonene til Dropbox Transfer-abonnementet er de samme som i Dropbox Professional-abonnementet.Professional-abonnementet tilbyr mer lagringsplass enn Transfer-abonnementet, i tillegg til funksjoner som lengre versjonshistorikk, deling med branding, fillåsing og prioritert kundestøtte.

Finn ut mer om Dropbox team-abonnementer.

Kan jeg legge til Dropbox Transfer på en eksisterende konto?

Dropbox Transfer-abonnementet er for tiden tilgjengelig som en oppgradering for visse Dropbox Basic-brukere. Hvis du er kvalifisert til å kjøpe Transfer-abonnementet, ser du muligheter til å oppgradere i Dropbox-skrivebordsprogrammet og på dropbox.com.

Hvordan kan jeg få kundestøtte fra Dropbox?

Kunder med Dropbox Transfer-abonnementet kan få hjelp fra Dropbox hjelpesenterfellesskapet og på e-post.

Finn ut mer om hvordan du kontakter kundestøtte.