Dropbox-oppdateringer av vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

Oppdatert Jan 16, 2024
person icon

Informasjonen i denne artikkelen gjelder alle Dropbox-brukere med mindre annet er oppgitt.

Vi ser hele tiden etter nye måter å forbedre Dropbox-opplevelsen og utvide funksjonsutvalget på. De seneste årene har vi ønsket HelloSign – nå Dropbox Sign – og DocSend velkommen i Dropbox-familien, og nå vil vi gi mange brukere tilgang til disse tjenestene som en integrert del av Dropbox. Hvis du ikke har brukt disse tjenestene før, har du nå tilgang til dem fra Dropbox-kontoen din. Foreløpig er dette kun tilgjengelig for brukere som ikke er med i et team.

Som en del av denne endringen gjør vi noen oppdateringer i tjenestevilkårene våre og personvernerklæringen vår. Dette er en oppsummering av de viktigste endringene:

• Tjenestevilkår
    • Vi har lagt til tekst som dekker bruk av Dropbox Sign- og DocSend-tjenester.
    • Vi har lagt til tekst for å tydeliggjøre brukernes ansvar dersom de velger å aktivere eksterne integrasjoner med Dropbox.
    • Vi omtaler nå Dropbox Business-team som Dropbox-team og har oppdatert tjenestevilkårene deretter.
  • Personvernerklæring
    • Vi har lagt til informasjon for å hjelpe brukerne med å forstå hvordan datainnhenting fungerer hvis de bruker DocSend, seerinnsikt i innhold som blir vist i Dropbox, og e-underskriftstjenester.
    • Vi har lagt til informasjon for å tydeliggjøre hvordan vi bruker data når brukere interagerer med Dropbox-representanter i visse markedsføringssammenhenger.
    • Vi omtaler nå Dropbox Business-team som Dropbox-team og har oppdatert brukervilkårene deretter.

Finn ut mer ved å lese våre oppdaterte tjenestevilkår og personvernerklæringen vår samt blogginnlegget.

Når vil disse oppdateringene tre i kraft?

Oppdateringene i tjenestevilkårene og personvernerklæringen trer i kraft 3. april 2023.

Vil disse oppdateringene påvirke hvordan jeg bruker Dropbox?

Med disse oppdateringene kan vi nå gi brukere som ikke er med i et Dropbox-team, integrert tilgang til våre DocSend- og Dropbox Sign-produkter og -funksjoner. Hvis du ikke har prøvd disse tjenestene tidligere og du ikke er med i et Dropbox-team, har du nå tilgang til dem direkte fra Dropbox-kontoen din.

Hvis du allerede bruker DocSend eller Dropbox Sign, kan du fortsette å bruke DocSend- eller Dropbox Sign-kontoen din som før. DocSend- og DropboxSign-kontoer vil ikke automatisk ha tilgang til Dropbox-funksjonener. Hvis du ønsker å knytte DocSend- eller Dropbox Sign-kontoene dine til en Dropbox-konto, kan du fortsette å bruke våre eksisterende produktintegrasjoner for DocSend og Dropbox Sign.

Hvis du ikke ønsker å prøve DocSend eller Dropbox Sign, kan du fortsette å bruke Dropbox på samme måte som du alltid har gjort.

Hvordan kan Dropbox-teammedlemmer bruke DocSend eller Dropbox Sign?

Dropbox-teammedlemmer kan registrere seg for separate DocSend- eller Dropbox Sign-kontoer direkte på docsend.com og dropboxsign.com. Disse kontoene er ikke det samme som Dropbox-kontoer og administreres ikke av Dropbox-teamadministratoren.

Kunder som ønsker å administrere et team med DocSend- eller Dropbox Sign-brukere, kan fortsatt registrere seg for DocSend- og Dropbox Sign-teamabonnementer. Disse teamene fungerer fortsatt som før og skiller seg fra Dropbox-teamet ditt.

Endrer dere hvordan tredjepartsintegrasjoner fungerer?

Nei, tredjepartsintegrasjoner fortsetter å fungere som tidligere. Det nye teksten tydeliggjør bare at Dropbox ikke eier eller drifter de aktuelle funksjonene eller integrasjonene og derfor ikke er ansvarlig for eventuelle handlinger eller utelatelser fra tredjeparten eller tilgjengeligheten, riktigheten, det relaterte innholdet, produktene eller tjenestene til tredjeparter.

Påvirker disse oppdateringene hvordan mine personopplysninger brukes og lagres?

Hvis du velger å bruke DocSend eller Dropbox Sign, kan opplysningene dine deles med andre brukere som en del av bruken av DocSend- og Dropbox Sign-funksjonene. Hvis du for eksempel ser på et dokument som er delt i DocSend, rapporterer vi informasjon om hvordan du så på dokumentet, til avsenderen. For å tilby DocSend- og Dropbox Sign-tjenestene benytter dessuten Dropbox seg av pålitelige tredjeparter, og opplysningene dine kan derfor bli delt med dem for å tilby disse tjenestene. Du kan lære mer om de pålitelige tredjepartene vi bruker, i våre vanlige spørsmål om personvernerklæringen.

Hvis du velger å ikke bruke eller samhandle med DocSend eller Dropbox Sign, er det ingen endring i hvordan opplysningene dine brukes og deles.

Hva om jeg ikke vil gå med på disse vilkårene?

Ved å fortsette å bruke Dropbox-tjenestene godtar du de oppdaterte vilkårene og personvernerklæringen. Hvis du, etter å ha gått gjennom oppdateringene, bestemmer deg for at du ikke vil godta disse vilkårene, kan du si opp kontoen din ved å følge instruksjonene her.

Gjelder disse endringene for meg hvis jeg allerede er en Dropbox Business-kunde?

Endringene i tjenestevilkårene påvirker ikke Dropbox-teamets avtale.