Finne en administrator på Dropbox Business-teamet

Dropbox Business-team har én eller flere administratorer i organisasjonen sin som administrerer sikkerhets-, integrasjons- og delingsinnstillingene for teamet. Hvis du er medlem av et Dropbox Business-team, og du trenger hjelp til å endre disse innstillingene, kan du kontakte en administrator for å få hjelp.

Du kan selv løse noen problemer uten å kontakte administratoren. Eksempel:

Hvordan finne en administrator på teamet

Slik finner du en administrator på Dropbox Business-teamet:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på navnet til teamet ditt nederst til venstre.
  3. Klikk på Grupper og medlemmer.
  4. Klikk på Medlemmer-fanen.

Du får se en liste med navnet og statusen til alle på teamet ditt. Vi anbefaler at du kontakter «Teamadministrator» for de fleste forespørsler, siden de har det høyeste nivået av tilgang til administratorinnstillingene. Alle med statusen «Teamadministrator», «Støtteadministrator» eller «Administratorer for brukerhåndtering» er administrator for teamet ditt.