Slik finner du en administrator på Dropbox-teamet ditt

Oppdatert Mar 11, 2024
person icon

I denne artikkelen beskrives en funksjon som er tilgjengelig for kunder med Dropbox Standard, Advanced, Business, Business Plus og Enterprise.

Dropbox-team har én eller flere administratorer i organisasjonen sin som administrerer sikkerhets-, integrasjons- og delingsinnstillingene for teamet. Hvis du er medlem av et Dropbox-team, og du trenger hjelp til å endre disse innstillingene, kan du kontakte en administrator for å få hjelp.
magic wand icon

Tips: Du kan selv løse noen problemer uten å kontakte administratoren. Eksempel:

Hvordan finne en administrator på teamet

Slik finner du en administrator på Dropbox-teamet ditt:

1. Logg inn på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren din (profilbilde eller initialer) øverst til høyre.
  3. Klikk på Vis team og grupper.
  4. Klikk på Medlemmer-fanen.

Du får se en liste med navnet og statusen til alle på teamet ditt. De ulike typene administratorer er:

• Teamadministratorer
  • Administratorer for brukerbehandling
  • Støtteadministratorer
  • Faktureringsadministratorer
  • Innholdsadministratorer
  • Samsvarsadministratorer
  • Rapporteringsadministratorer
  • Sikkerhetsadministratorer

Vi anbefaler at du kontakter teamadministratoren for de fleste forespørsler, siden vedkommende har det høyeste tilgangsnivået for administratorinnstillinger. Finn ut mer om de forskjellige typene administratorer og deres tillatelser.