Finne en administrator på Dropbox Business-teamet

Dropbox Business-team har én eller flere administratorer i organisasjonen sin som administrerer sikkerhets-, integrasjons- og delingsinnstillingene for teamet. Hvis du er medlem av et Dropbox Business-team, og du trenger hjelp til å endre disse innstillingene, kan du kontakte en administrator for å få hjelp.

Du kan selv løse noen problemer uten å kontakte administratoren. Eksempel:

Hvordan finne en administrator på teamet

Slik finner du en administrator på Dropbox Business-teamet:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren din (profilbildet eller initialene).
  3. Klikk på Vis team og grupper.
  4. Klikk på Medlemmer-fanen.

Du får se en liste med navnet og statusen til alle på teamet ditt. Vi anbefaler at du kontakter teamadministratoren for de fleste forespørsler, siden vedkommende har det høyeste tilgangsnivået for administratorinnstillinger. Det finnes imidlertid flere typer administratorer, så alle med administrator i statusen sin er en administrator på teamet.