Opmerkingen toevoegen aan een specifiek tijdstip in een video- of audiobestand

Deze functie is alleen beschikbaar voor Dropbox Professional-, Business Advanced-, Enterprise- en Education-accounts.

Je kunt een opmerking toevoegen aan een specifiek tijdstip in een video- of audiobestand op dropbox.com. Dit doe je als volgt:

1. Klik in dropbox.com op het video- of audiobestand waaraan je een opmerking wilt toevoegen.
  2. Ga naar het tijdstip in het video- of audiobestand waar je een opmerking wilt achterlaten.
  3. Typ je opmerking in het tekstvak.
  4. Klik op Plaatsen. De opmerkingen worden weergegeven in de volgorde van de specifieke tijdstippen waaraan een opmerking is toegevoegd.

In alle video- en audiobestandstypen met voorbeeldweergave in Dropbox kun je opmerkingen toevoegen aan specifieke tijdstippen.

Nieuw bij Dropbox? Kijk hoe gemakkelijk je aantekeningen kunt toevoegen aan items waar je samen met anderen aan werkt.

Wie kan opmerkingen toevoegen aan een specifiek tijdstip in een video- of audiobestand?

Als de eigenaar van het bestand een Dropbox Professional-, Business Advanced-, Enterprise- of Education-account heeft, kunnen andere mensen met die accounttypen een opmerking toevoegen aan een specifiek tijdstip.

Als de eigenaar van het bestand een Dropbox Basic-, Plus- of Business Standard-account heeft, kun je de opmerkingen alleen toevoegen aan :00 en wordt de tijd grijs weergegeven.