Video's bewerken in Dropbox

Bijgewerkt Dec 01, 2023
Je kunt de video's die je opslaat in je Dropbox-account inkorten, bijsnijden, spiegelen en draaien, en de nieuwe versies opslaan om ze te delen met anderen.
highlight icon

Opmerkingen

• Je video moet kleiner zijn dan 512 MB.
  • Je video mag niet langer zijn dan vijf minuten.
  • Je video moet langer zijn dan een seconde.
  • De resolutie van je video moet lager zijn dan 4K.
  • Op dit moment is deze functie alleen beschikbaar voor MOV, MP4, M4V, MPG, MKV, MJPEG en AV1.

Video's bewerken

highlight icon

Opmerking: je kunt video's alleen bewerken op dropbox.com.

Je bewerkt video's als volgt in Dropbox:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op Alle bestanden in de linkerzijbalk.
  3. Klik op de naam van je video om een voorbeeld weer te geven. Meer informatie over het weergeven van voorbeelden van bestanden.
  4. Klik op Bewerken bovenaan het voorbeeld of gebruik de functies voor bewerken in de werkbalk.
  5. Breng de gewenste wijzigingen aan:
    • Draaien: klik op het pictogram Draaien (vierkant met een pijl) bovenaan de speler om naar links of rechts te draaien.
    • Spiegelen: klik op het pictogram Verticaal spiegelen (vierkant met een horizontale lijn) bovenaan de speler om de video verticaal te spiegelen. Klik op het pictogram Horizontaal spiegelen (vierkant met een verticale lijn) bovenaan de speler om de video horizontaal te spiegelen.
    •  Bijsnijden: klik en sleep het frame rond je video.
    • Inkorten: klik aan het begin of einde van de clip in de balk onderaan de speler en sleep om in te korten.
    •  Klik op Transcriberen om een transcriptie van je video's met spraak te genereren.
    • Klik op Dropbox-AI om een snelle samenvatting van je materiaal en antwoorden over je bestanden te ontvangen. Meet informatie over het gebruik van Dropbox-AI in een voorbeeldweergave van een bestand
  6. Klik op Opslaan wanneer je klaar bent.
    • Klik op Een kopie opslaan om een nieuwe kopie op te slaan en de originele versie te behouden. Geef je kopie een naam, kies de map waarin je hem wilt opslaan en klik op Kopie opslaan om te bevestigen.
    • Klik op Origineel vervangen om de originele versie te overschrijven. Klik op Origineel vervangen om te bevestigen.